Тимо Хилдебранд вече е без клуб

21:07
Тимо Хилдебранд вече е без клуб
Стражът на Валенсия Тимо Хилдебранд вече е свободен агент след като неговият договор с "прилепите" бе прекратен, съобщиха от елитния испански тим.

29-годишният страж не е от любимците на селекционера Унай Емери, тъй като наставника предпочита да разчита на бразилеца Ренан като свой първи избор през новия сезон. Тимо Хилдебранд имаше договор с Валенсия до 2010 година, но вече спокойно може да преговаря с други клубове. Германският национал, който не участва на Евро 2008, пристигна на стадион "Местая" от Щутгарт през месец юли 2007 година като бе гласен за дългосрочна смяна на Сантяго Канисарес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

david_villa_97
05.12.2008 17:48

Черно море? Ти чуваш ли се какво говориш?Според мене трябва да отиде в някой сериозен отбор,защото на валенсия вече не им трябва,те имат реннан.

captain123
05.12.2008 10:55

Още като пристигна във Валенсия и започнаха проблемите му. Редуваше силни със слаби мачове. Не се разбираше с колеги и треньор, за което изгледа няколко мача от резервната скамейка. Куман се опита да го наложи, но явно сегашния треньор Емери е на друго мнение.

tamplier
04.12.2008 23:03

На това момче така му е тръгнало,че чак няма спиране.Ама така е като имаш голяма уста ще ти трябва и голям гръб за да си носиш последствията.От времето на Тони Шумахер немските национални вратари са си устати и привличат конфликтите като с магнит.