От Манчестър Юнайтед пробвали да потулят оргиите на Рууни

09:30
От Манчестър Юнайтед пробвали да потулят оргиите на Рууни
В Манчестър Юнайтед отдавна са били наясно, че Уейн Рууни задоволява сексуалния си нагон с проститутки, пишат медиите на Острова. В щаба на "червените дяволи" тайно са се надявали скандалът да не излезе наяве.

"Връзката между двамата далеч не бе тайна в клуба. Уейн обаче се надяваше, че тя няма да излезе в публичното пространство”, признава пред английското издание вътрешен човек от „Олд Трафод”.

„За негово съжаление обаче, нещата се развиха точно обратно”, добавя източникът от Юнайтед. Според него много преди началото на Световното първенство „червените дяволи” са знаели за изцепките на своя централен нападател.

Рууни бележеше като луд за Юнайтед, но до средата на март. След това обаче сушата налегна нападателя, който не успя да се разпише в десет мача подред, включително не можа да опъне противниковата мрежа и на Световното в ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

goshetty
06.09.2010 23:54

споко то и с роналдо стана така и после изигра най-силния сезон в кариерата си после още един макар не на същото ниво а после отиде да почива в реал *wink* а рууни ше бележи голове докато може за юнайтед и няма да ходи никаде ГГМЮ е тфа е рууни е велик