\"Няма по-добър треньор от Мъри!\"

08:23
\"Няма по-добър треньор от Мъри!\"
България няма да намери по-добър национален селекционер от Станимир Стоилов", отсече Димитър Рангелов след завръщането си от Израел, пише "Труд". Нападателят финализира трансфер под наем в Макаби (Тел Авив) и се прибра в Правец на лагера на националите. Утре ще е в групата за мача срещу Черна гора.

Освен в защита на селекционера Рангелов коментира и загубата от Англия (0:4), а и бъдещето си в новия отбор в Израел. "Големи благодарности на всички в националния, че ми позволиха да пътувам между двете квалификации", каза футболистът. "Сега гледаме към мача във вторник (б.а. - утре), който е много важен. Настроението преди двубоя с Англия бе страхотно, сега не е точно така. Но трябва бързо да се отърсим от неприятното чувство. Имахме положения за голове на "Уембли", а там създадеш ли ситуация, трябва да вкарваш. Аз изпуснах две за 20 минути и се чувствам зле за това. Във вторник нямаме право на такива пропуски".

Димитър Телкийски, който играе в местния Апоел (Рамат Ган), посетил Рангелов в хотела му в Тел Авив вечерта в събота. За няколко часа нападателят се настанил, минал физически и кръвни тестове, договорил се с Макаби и... полетял към София. "Нямаше време да видя даже стадиона и офисите на клуба", разкри националът. "Всичко стана набързо, но най-важното е, че ще получа шанс да играя. Досега не бе така. Съжалявам за раздялата с уникален клуб като Борусия (Дортмунд), такава публика, стадион и атмосфера са потресаващи. Но не играех. В Германия научих важен урок - футболът не е само за удоволствие и за феновете, а е бизнес. Който е по-скъп, той играе, който има повече пари - той е по-големият".

Рангелов бил желан и от Хановер, преди да дойде офертата от Израел. Афишираните из медии в Германия контакти с Енерги и Фрайбург не били сериозни и не се стигнало до конкретни разговори и предложения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
08.09.2010 00:05

*beer* много правилно казано то само да е тоя които търка пейката ще е добре

bradata63
06.09.2010 22:59

Как да не си доволен Митко благодарение на него направи трансверът на живота си!Да ти е честито!

Nikinson
06.09.2010 10:39

*lol* "Няма по-добър треньор от Мъри!" *lol* Добре че е той за да поиграва Рангелов от време на време...от половин година играе май само в националния... *party* най-твърдата резерва на Борусия Д.-при евреите да би да станеш титуляр сега...после къде ще ходиш резерва...в Скрита сила -Мъдево...НЕКАДЪРНИЦИ-МАХАЙТЕ СЕ ДО ЕДИН *angry*