Собствениците на ЦСКА нареждат на Гьоре на кои играчи да разчита

08:10
Собствениците на ЦСКА нареждат на Гьоре на кои играчи да разчита
Нападателят Мишел Платини е върнат в първия отбор на ЦСКА по заръка лично на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, твърди "7 дни спорт". Бразилецът беше натирен от предишния треньор Павел Дочев, а в началото и новият Гьоре Йовановски не броеше Мишел за жив. Шефовете на червените обаче са провели дълъг разговор с македонеца и са му обяснили, че играчът трябва да получи нов шанс за изява. Основната причина е участието на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа, а целта - Платини да бъде забелязан и най-накрая да премине в друг отбор за определена сума. В момента червените могат само да спечелят от него, защото не му плащат заплата. Както е известно, от УЕФА наказаха бразилеца да не получава пари в следващата година и половина заради самоволното му напускане през зимата.

Освен за връщането на Платини, Борисов и Иванов съветвали Гьоре и за състава му. Титаните държат скъпо платените нови чужденци да играят често, за да избият средствата, дадени за тях, и ако може, също да бъдат трансферирани през зимната пауза на първенството. С най-големи шансове да напуснат ЦСКА още след Нова година са Грегори Нелсън и Джузепе Акуаро.

Като любимец на шефовете вече се слави и младият аржентинец Лукас Трекаричи. Обявеният преди време за новия Меси футболист се очаква да започне титуляр в дербито с Литекс на 11 септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
13.09.2010 20:37

Несамо тия двамата са курви,а всички чорбари са такива! *lol*

svetlio_vn
07.09.2010 00:08

Тези "Титани" май обърнаха клуба на търговска сергия *lol*

krasenco
06.09.2010 14:07

Махайте се боклуци!!!А отначало се правихте на големи Цесекари!Стига сте прецаквали отбора!