Стоилов: Ще кажа дали оставам след мача с Черна гора

18:55
Стоилов: Ще кажа дали оставам след мача с Черна гора
Националният отбор на България приема Черна гора в Квалификация за Европейското първенство по футбол. Селекционерът Станимир Стоилов е подложен на сериозен натиск заради загубата от Англия с 0:4 на старта на кампанията, а и заради 10-е месеца без победа за "трикольроте".

Бившият треньор на Левски коментира причината за поражението на "Уембли" и също така дали ще остане начело на представителния ни тим.

"В последните минути срещу Англия, когато трябваше да бъдем по-организирани, това не стана. Когато не се постигат победи, виновен е треньорът, в слачая аз. Важното е да сме спокойни и да изиграем много добър мач срещу Черна гора. Групата е трудна и ще има доста изненади. За да се класираме, не трябва да губим домакински мач. Гръбнакът на този отбор ще бъде запазен", каза Стоилов в интервю за "БНТ1".

"Всички ви вълнува дали ще си подам оставката. Половината България живее с мисълта дали ще напусна националния отбор. Дайте да се съсредоточим за мача с Черна гора и след това за този с Уелс. Ако не се получат нещата във вторник, ще ви кажа какво ще се случи с мен. За всички нас обаче е нужна подкрепа", каза още той от лагера на тима в Правец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stroiteliliste
06.09.2010 21:30

Бербатов е над всички в отбора затова той да стане треньор! *beer*

Dante_Shift
05.09.2010 20:36

Любо Пенев за националния! Поне той не слуша, кой кои играчи иска да играят! Ама проблема при него е, че след като дори бием Англия с 8:0, пак ще го махнат, защото не е пуснал в игра Чак Норис, Пелето, Илиян Стоянов - Нинджата и Гошо Пеев (за който нямам представа къде играе!)...

Bat_Zdravo
05.09.2010 19:11

Да не си посмял да се махнеш сам, не ни трябва нов треньор без нови шефове! Бобита, Лечковци и т.н. да си тръгват с теб!

orlio_wins
05.09.2010 19:09

Язък,трябва да чакаме промяна едва,когато не ни останат и никакви шансове и за това европейско!