Призоваха Бербатов да спаси българския футбол

14:16
Призоваха Бербатов да спаси българския футбол
След злополучното начало на евроквалификациите на националния отбор на България, една от фен-фракциите на ЦСКА "14" излезе с призив към българската футболна общественост.

Основен момент в него е обръщение към нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който е помолен да се върне в България и да каже "на хората истината в очите".

Както е известно, когато Бербатов обяви изненадващото си отказване от националния отбор, заяви, че ако бъде поканен, един ден ще се върне в България и " без лъжи ще ни оправи футбола".

Обръщението на "червените" фенове:

"Каквото посееш, такова ще пожънеш

Позволяваме си да констатираме някои факти, както и да зададем няколко въпроса, породени не само от тоталния провал на Уембли, но и от коментарите на отговорните за него хора. Гнусна обида за всеки българин е да му се заяви в лицето, че отборът му, неговият, нашият нацонален български отбор, е „спаринг партньор” и е излязъл в първия си сблъсък от борбата за класиране на европейско първенство с идеята: "падни с 1-0, с 2-0, няма проблем...".

Иван Славков, Иван Вуцов, Валентин Михов отредиха злата съдба на българския футбол. Зла съдба в лицето на подготвения от тях кадър Борислав Михайлов и приближените до него лица от т.нар. златно българско поколение като Наско Сираков, Йордан Лечков, Емил Костадинов /наистина златни ни излязоха тези момчета/ и футболните "меценати" Титан, Тодор Батков, Гриша Ганчев, Венци Стефанов, на чиито интереси служат и обслужват.

Борислав Михайлов - син на вратар, вратар и баща на вратар. Какво ли ще се случи, ако един ден стане и дядо на вратар? По-скоро риторичен въпрос, но вратарският пост в националния отбор по футбол на България наследствен ли е? Ами ако е момиче? Ще застане ли жена под рамките на вратата? И кога момчета като Владислав Стоянов и Марио Кирев биха получили шанс за изява?

Живко Миланов - не като зет, а като НЕвзет би бил полезен на България.

Ивелин Попов - не беше играл цял месец, но и след 5 години ще е надежда на българския футбол по примера на Дани Боримиров - младежкия проектонационал. Докога ще го налагаме това момче, не поигра ли достатъчно за работна виза /Цветан Генков и Валери Домовчийски ги разкарахме рано-рано навън/ или смисъл от нея вече няма? Всъщност въпросът е докога ще го търпим. Българин, 22 годишен, нападател и капитан на настоящия шампион на България, участник в предварителните кръгове за влизане в Шампионска лига - Газиантеп ли е връх за играч с подобна визитка и амбиции?

Илиян Стоянов - колко човека знаят в кой отбор играе, в коя дивизия, колко и какво играе, въобще играе ли?

Искаме на всеки пост от 3 до 5 имена и да играе този с най-висок рейтинг, отговарящ на класата му, постоянството, моментната форма, желанието за игра и старанието по време на тренировъчния процес.

А сега да ви представим истинските селекционери и техните избраници и бурни аплодисменти и за двете страни, придружени с присмех от гняв и ярост:

Наско Сираков - Станимир Стоилов;
Борислав Михайлов - Николай Михайлов, Живко Миланов;
Станимир Стоилов - Илиян Стоянов, Станислав Ангелов, Веселин Минев, Николай Димитров;
Гриша Ганчев - Ивелин Попов, Пламен Николов;
Венцислав Стефанов - Димитър Рангелов, Благой Георгиев, Чавдар Янков;
Емил Данчев – Иван Иванов;

Всеки знае колко е страдала България от своите съседи, но никога не е страдала толкова, колкото от собствения си народ и неговите деца.

Разрухата на клубния футбол, продължаваща две десетилетия, не ви стигна, а посегнахте и на истинския отбор на народа. Но докато клубните отбори са АД /за съжаление/ и, правово или не, си правите каквото искате, националният отбор на България е на хората!

Митко, няма за кога да се чака. Бъди мъж, върни се и кажи нещата директно. Ти направи име във футбола с футбол, а те са никои. Кажи на хората истината в очите. Ако ще страната да се раздели на лагери, но падението ни на футболната сцена иска своя край. А хората искат и трябва да чуят нещата в прав текст, а само ти имаш необходимия авторитет да го направиш!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cocp
07.09.2010 15:22

От каква тема започнахте, до каква стигнахте...

Динамо (Москва) - ЦСКА (София) 1:2
Ливърпул - ЦСКА 0:1
Байер Леверкузен - ЦСКА 0:1
ЦСКА - Байер Леверкузен 1:0
Блекбърн - ЦСКА 1:1
ЦСКА - Блекбърн 3:3

Не ми се спори с тоя лешпер... бахти умрелия тип

fishky
07.09.2010 11:47

Ей, levs4o, само като сравниш отборите, които изброяваш, с тези, които Kumana84 изброява ми става ясно колко разбираш от футбол. Я ми припомни Левски кои отбори победи в квалификациите в годината, в която влезе в ШЛ ? Припомни ми също кой е най-подкрепения отбор в БГ от съдиите. Споровете на левскарите и цскарите винаги са ми били много смешни, защото все повтаряте едно и също като развалени грамофони. Плюйте си колкото искате. От такива "българи" като вас ме е срам.

levs4o
07.09.2010 10:03

да ама нас не ни обръщат эа 9 мин. от 2-0 до 2-2 от Бешикташ щото вие пак нема да направите нищо в Европа.Само Левски ни е отсрамвал и от Беверен отпаднахме 2004 бе эеми се информирай повече-вие
отпадахте от:Тулуэа Бешикташ Стяуа Торпедо Москва и се ви обръщат вие една група миналили сте бе эа
10 години.Миналата эехте точка само от Фулъм,които
беха с реэерви.2004 паднахте и от Монако,Славия
Прага и Хамбургер-вие от 100 години не сте влизали никъде, а Левски беше единствения отбор докарал в
Барселона,Вердер и Челси та да гледат футбол хората.Эа кой отбор эвуча химна на турнира эа
Левски такава гордост едва ли ЦДНА ще ни донесе
камо ли Литекс или който и да било *evil* *angry*

Kumana84
07.09.2010 00:59

А бе смешник,като неразбирате от футбол какво ми пишете само да дразнете.Какво ми коментираш Цска ,а не си гледаш смешния отбор,Като пишеш за срам ето ти малко срам: кой отпадна от ТАМПЕРЕ,БЕВЕРЕН,БАТЕ БОРИСОВ,ЖИЛИНА,ДЕБРЕЦЕН ТОВА СА В РАМКИТЕ НА 5 ГОДИНИ САМО СРАМ И ПОЗОР ЗА ВАС ИЗЛАГАТЕ САМО БЪЛГАРИЯ ГОВЕДА ГАДНИ.

Obeliks
07.09.2010 00:40

ХАХѝХАХАхАХАх СМЯЯЯЯХ ТЕ ГО ИЗГОНИХА СЕГА ГО ПРИЗОВАВАТ СМЯЯХ тез са мега ЗЛЕТАЦИ ВЕ *lol* *lol* *sick* КЪСНО Е КЪСНО Е !!!! и тия великите вождове лидерите големите разбирачи от футбол баш тренера и насето барабар с михайлов усират отбора тоя стойлов си пуска любимците ще кажеш води още ЛЕВСКИ та и ЛИТЕКС не се намери един трениор като пенев например както ни е завел на световното през94 така може и сега само че наще playboy мислят как да си земат заплатите и дадат на пайнерките си някой друг милион да направят бизнес Пълна пародия

levs4o
06.09.2010 22:44

А и COCP и меси и руни са били капитани та дори и
роналдо невинаги но са били кретееееен *sick*

levs4o
06.09.2010 22:37

ние ли иэгубихме в 96 минута от тулуэа ние ли не бихме фулъм,които беше с реэерви,ние направихме
равен с бешикташ при предимство от 2 гола-не вие
драги и първо мисли като решиш да ми обясняваш дали можеш да ме обориш-само ние бехме на 1/4 финал вУЕФА и ние влезнахме в ШЛ така че эеми млъкни щото ЦДНА е срам эа България *evil*

Notlike
06.09.2010 22:01

Левсчо, теб са те взели от обора ли, моето момче? Кравите ли дои? Бастун... къде е Манчестър Юнайтед бе, къде Астън Вила.. къде са тея тимове? Сега, друга класа си е Левски. Бият Барса, бият Вердер, Дембеле минава цялата защита на Челси, Николай Михайлов в Ливърпул отиде, гранд, нали? А какъв успех имат в последните 3-4 години? След ШЛ, аджеба, какво направиха освен 1 запомняща победа над ФК Баку и над Б отбора на шестнадесетия в Италия. Поне покажи малко разум, покажи ФАКТИ. Бербатов има 48 гола за България... среу слабаци или не, кой има повече? Или може би те е яд, че Гонзо има по-малко минути от головете на Бербатов в националния? Съжалявам, но говоря истината!

cocp
06.09.2010 19:19

Аре опровергай ме ве...скапано говедо! Първо не пиша на теб, клоун такъв и второ може си завреш оправданията там където негрите оправят майка ти! Руни капитан ли е на Ман.Ю. ?!!??! Това пречи ли му да бъде велик футболист!? Роналдо капитан ли е в Реал М. ?! Това пречи ли му да е велик футболист!? Меси капитан ли е на Барселона?! Това попречи ли му да вземе златната топка?! Бахти умрелия тип, ще те размотавам до утре, невежо копеле!

levs4o
06.09.2010 18:15

да щото до половината са пълни глупости *thumb_down*

cocp
06.09.2010 18:13

Само да ти кажа... за Стенли нищо не съм казал. Даже и коментара ми не си дочел май! ;]

cocp
06.09.2010 18:09

Извода драги ми читатели е, че когато искаш да направиш нещо добро, когато се мъчиш да оправиш нещо, а отсреща ти те посрещат с куп забележки и ти стоварват непоносима тежест на главата... ти нямаш друг избор освен да се оттеглиш както направи Митко! Всички журналисти и такива смешни образи като вас, всички вие задружно изтръгнахте сърцето на националния ни отбор и скоро няма да се запълни тая празнота. *smile*

cocp
06.09.2010 18:05

DeviLLmaN90: Отговори ми бе!!!! Отворко, не ме дразни, защото ще напиша 2 страници аргументи, клоун такъв!! КАКВО направи Марто!?!?!??!?!!??!?! КАКВО ВВЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?! КАЖИ Едно положение с участието на Марто... ЕДНО! Кажи ми едно положение на Божинов, ЕДНО!!! Млъкни, защото си адски некомпетентен и само да те светна, първия пас, който Марто тръгна да гони по крилото беше след 80 минута. ;] А Валери... как се контузи? Аз не видях един пас, един удар имаше за цял мач... тогава ли се контузи!? хахаха... пффф смешници!
Фен съм на Валери, фен съм на Марто и Стенли, но ме дразни това, че никой не обсъжда тяхната игра... защото си имаме Бербатов, нали така? Мен не ми пука, че не играят добре, дразня се като си отворите големите безхаберни усти и започнете да дрънкате врели не кипели като не си давате и зор даже да гледате играта ни! Четете мръсни английски статии и копирате дословно от тях... само да ви светна, в Англия не може да си голям и да си от малка страна, правят те на резил... там си казват "от къде на къде българин ще носи 9 в Ман.Ю.". Защо не коментират играта на Балак?! Той е 5 нива под нивото на берба... ще ви кажа... защото е немец!

levs4o
06.09.2010 17:51

абе методиев я се эакопай.Вие що всички не се эакопате прасета гадни Бербатов сам щел да ги бие-ХА
ХА ХА-това е колективен спорт един играч не прави отбора а колектива и съм съгласен с девил мен90-М.
Петров и С.Петров са 100 пъти по-добри от Барби *thumb_down*

Dorostoler
06.09.2010 15:03

ШИБАН ГОВЕДАРСКИ САЙТ !!! Айде,ако може,редакторчетата да ми обяснят кое по-точно от изявлението не отговаря на истината и каква е тази ирония във увода на статията ?!? Кажете ми кому са нужни тези кавички и смях между редовете,при положение,че именно това е горчивата истина...Да,съгласен съм Бербатов има доста високо самочувствие,но за разлика от други субекти,има на какво отгоре!Кой ще ни оправи футбола,ако не той беее,говедца мръсниииииииии

MeToDueB
06.09.2010 12:35

Сигурен съм, че ако Бербатов беше срещу Англия .. щяхме да изглеждаме по много по-различен начин. Пак щяхме да загубим .. но щеше да е с 2 гола максимум, защото Бербатов, като хване топка знае какво да прави с нея, Стилян също .. ще вземат, поне ще я задържат, ще я пазят, а ние и тва не можем без БЕрбатов .. те да я спрат не могат, пък камо ли да я пазят .. много са зле .. само Стилян знае как се играе футбол и Мартин, но с Марто е друго положението, трябва да му я пуснат в коридори, да търчи .. няма кой да му я подаде

MeToDueB
06.09.2010 12:32

той за това се махна, заради такива глупаци като теб .. които не разбират от футбол. ТИ не си ли виждал кавко Бербатов дава на националния отбор, как търси всяка топка, как тръгва с нея от центъра и никой напред не му я иска, но той се опитва, мъчи се .. сега срещу Англия видя ли кавко стана .. нашите не могат да спират топката, не могат да си я подават, не могат да организират нищо, не смеят да тръгнат с топка в крака .. а Бербатов това не го ли правеше, дори в мачове в които не е вкарвал, не е асистирал и т.н .. винаги е правел тези неща, той знае с топката какво се прави и как се прави. и Ако Бербатов няма важни голове, да не мислиш, че Попов, вечно контузения Божинов, Рангелов или някой някога ще има ? И въобще те не могат да спират топката тия момчета .. вярно Божинов се бори, но само с борба не става .. и 10 и 20 и 50 играчи да сменят .. няма да заместят класата, която допринасяше Бербатов на националния. Може да не е било винаги с голове, но винаги е мислел, влагал е идеи в нападение, искал е всяка топка и всяка атака да тръгва от него ..

vasislav_00
06.09.2010 09:50

Фен фракция ли сте, фен атракция ли сте донякъде имате право, че бг футбола не се управлява добре, но само ми кажете БАРБУКОВ като толкова много го възхвалявате колко мача на България е измъкнал, колко важни гола е вкарал.Ако му видите статистиката преди да пишете тия глупости ще видите, че повечето му голове са вкарани в контроли и срещу Малта, Люксембург и др.отбори от този калибър, така, че айде само той да не спасява бг.футбола моля ви се. И друго нали до вчера игра в същия отбор *thumb_down*

DeviLLmaN90
06.09.2010 01:11

cocp смешен си бе! как може да кажиш, че Петровите не правят нищо *angry* малее ся като харесваш толко берба няма лошо но не отричай, че двамата се раздават 3 пъти повече от берба за национала!

tsvetomir83
06.09.2010 01:00

Гласувайте за Бербатов http://www.manutd.com /default.sps?pagegid= {C6355B9F-F803- 456B-96EA-595F2A784386}&pollid =2850

Leeds_bg
05.09.2010 23:24

Бербатов е No1.Добре,че се отказа от националния отбор да не се излага с този некадърен треньорски екип.До кога ще търпим тези некъдърни говеда Наско Лйнаров и Мъри Педалов.във вторник като паднем 4:0 от черна гора пак ли ще се натискат да лапат пати.Махайте се от националния отбор.Да се привлече чужденец за да няма спеколи.Пожелавам успех на Черна гора във вторник. *beer*

boro68
05.09.2010 23:18

никой не може да ни класира за европейското, само си чешем езиците, една птичка пролет не прави *angry* *angry* *lol*

fToRreS_9
05.09.2010 22:20

Няма какво да чете човек в тия коментари, не че аз някога съм ги чел но е ясно. Говедата го плюят ние го обичаме. Въпроса е че той е сигурно един от най-умните и кадърните ни футболисти за всички времена, и наистина е една от най-умни и ерудирани легенди да не кажа и най. Той просто едва ли ще се хване защото знае че оправия няма. Дори и румънците са по добре от нас нищо че циганите им са не 5-10% а 10-15%. Зле сме и никога няма да се оправим! *beer*

MeToDueB
05.09.2010 22:13

определено не може да играе .. все пак не играе в кой знае какъв отбор .. Манчестър Юнайтед .. кои са те, кои са Левски .. нали така ? Тия Манчестър за нищо не стават нали левсчо .. и тоя Иво Иванов е по-добър от Видич, Гонзо е по-добър от Бербатов .. Левски са шампиони на Европа нали .. много мразя такива заблудени левскари с болна, робска психика. Такива с лопата да ги ринеш .. фенове на най-долното и корумпирано първенство и си мислят, че разбират от футбол, а Бербатов там където играе .. там за тях не е футбол хахаха смешници такив аима много .. имам и един приятел такъв хаха .. вика ми Дембеле е по-техничен от Дрогба хахахаха .. ако Дрогба дойде в тая мизерия в това смешно първенство ще играе със затворени очи и на един крак .. и пак ще прави каквото си поиска с топката .. много сте заблудени бе левскари .. не ми казвайте веднага прасе и глупости .. бг първенството не ме засяга ..

levs4o
05.09.2010 22:08

Бербатов не го искам щото е чукундур и е сакат не
може да играе.Аэ предлагам да се эимат играчи от
Левски-имаме добри футболисти-Иво Иванов,вратар ни
трябва-ние имаме-Петков,Митрев, нека Жоаэиньо вэеме гражданство.И.Иса,В.Гаджев също има , ама от бфс са тъпи и нищо не вършат-ебати путките *evil*

AnTONYo
05.09.2010 21:16

За първи път да съм съгласен с фенове на ЦСКА .
Освен за Живко Миланов ,който и да не е зет , по-добър едва ли имаме. Бербатов , двамата Петровци са ни надеждата за промяна във футбола , но едва ли скоро някой ще се захване с тази мръсна ,трудна работа

cocp
05.09.2010 20:10

Ей трябва да ви забранят да пишете коментари тук... Вие сте откачени бе! Какво ви е виновен Бербатов?! Много пъти съм казвал и ще го кажа пак... българския футбол НЯМА да има по-класен играч от Бербатов поне в следващите 20 години! Но вашата омраза ви слага толкова тъмни очила, че не забелязвате очевидното! Мразите го, не защото играе слабо, а защото изпитвате инстинктивна нужда да се докажете като ПО-големи, ПО-различни ПО-знаещи пред обществото. Вие българския футбол не разбирате... който се равнява на 3-4 дивизии по-доло от Висшата лига, а ще ми обяснявате, че №9 в Манчестер Юнайтед едва ли не е куц дядо. Ако можехме без него, сега Мъри нямаше да вика 6 нападателя и да се чуди кои да пусне... ;] Като за завършек искам да ви попитам... какво направи Марто?! Какво направи Валери?! Защо не коментирате тяхната игра? Ще ви кажа защо... защото те не са берба... вие обичате да критикувате най-големите и по този начин храните ГЛАДНАТА ХАЛА в ума ви наричана още от психолозите- ЕГО. ;]

igotleanxD
05.09.2010 17:59

За момента може би Любо Пенев е перфектния трениор за България нищо,че беше при чорбата *party*

igotleanxD
05.09.2010 17:51

Футбола ни е такъв,че не позволява на отборът да направи нищо постижимо.Като почнем от футболисти до ръководство нищо няма се промени ако ръководството бъде сменено абсолютно нищо.Не знам защо мрънката така е в близките 10 години България няма да има добър национален отбор даже не се знае дали и тогава ще има.Ето 1 Люксембург не са голям отбор а бият Франция като гост при това е ние на наш терен неможем да ги бием пак камоли на тяхен ... *wink*

DeviLLmaN90
05.09.2010 17:49

maxpayne91 ама паднахме на ЕВРО 2004 бяхме там нали? А от от световната супер сила Кипар паднахме с 4:1 в клалификаций с твоя възлюбен Стоилов каде толко го защитаваш! Да при камата не бяхме добре но Сираков и Стоилов говореха, че има футболисти а камата казваше, че няма! Дойдоха те и почнаха да реват, че няма! Е да еа м.... нали вие пеехте, че има играчи!

maxpayne91
05.09.2010 17:44

НЕ ЗНАМ САМО С КОЙ СЕЛЕКЦИОНЕР МОЖЕ ДА БИЕМЕ АНГЛЯ НА УЕМБЛИ *lol*

footskater_sam
05.09.2010 17:42

тва беше европейското 2004 примарков при стоичков паднахм 3:0 като гости като при 0:0 през 1вото полувреме през 2рото изгониха наш човек..

qnkogundito
05.09.2010 17:38

"Искаме на всеки пост от 3 до 5 имена и да играе този с най-висок рейтинг, отговарящ на класата му, постоянството, моментната форма, желанието за игра и старанието по време на тренировъчния процес." Това изречение казва всичко! *thumb_up*

footskater_sam
05.09.2010 17:28

ти си такова заблудено тъпо фенче не четеш ли че казвам ни ЦСКА НИ ЛЕВСКИ заслужават да са в националния за пламен марков че не го не го бива ма стоичков си беше добре .. ако ше си говорим точна паса англия в тоя умрел състав дет им беше зашищата с 3те резерва че не можахме да вкараме е по-голем резил от тва че падахме тогава от швеция с по 3:0 ...

maxpayne91
05.09.2010 17:00

nasran_chorbar ТОВА НЕ СА ХОРАТА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР -А ТОВА ЧЕ НА СЕ КАЗВА КОИ ДА СА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗНАЧИ ВИКАМЕ КАРАДЖОВ СПАС ДЕЛЕВ ЯНЧЕВ ТОНЕВ И МАЧКАМА АНГЛИЯ *lol*

nasran_chorbar
05.09.2010 16:56

Много стилна статия, издържана естетически, клубните пристрастия биват загатвани символично. Ама не виждам каква точно алтернатива предлагат тия капацитети. Бербатов ако е имал какво да каже, щеше да го каже. не помня някой да го е изгонил, май сам се отказа."14" като ги разбират нещата-да станат БФС и да започват и да играят в отбора.

footskater_sam
05.09.2010 16:51

maxpayne91 ти точно си доста прост тука не става въпрос ни за левски ни за цска според мен никой играч от тия 2 отбора не заслужава да е в националния ма се1 .. единствения шанс в момента е чуждстранен треньор на който бфс да не му се месят а сираков и михайлов оут бг футбол

maxpayne91
05.09.2010 16:48

ПО 3-5 ЧОВЕКА НА ПОСТ АКО МИ КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ ЦЪФНАТ....ПЪЛНА ЧОРБАРСКА ПРОСТОТИЯ *lol* С МАРКОВ И КАМАТА БЕШЕ СЪЩОТО ТАКА ЧЕ МЪЛЧЕТЕ *thumb_up*

Madoto_1
05.09.2010 16:47

Бербатов та Бербатов...няма да оправи той нещата.Когато беше в националния да не би да направи нещо?Срещу отбори като Албания и Кипър не успя, срещу Англия ли ще успее?Никои не може да ни класира на Евро 2012.

ceco26
05.09.2010 16:42

Абе за какво не играем в група с Франция? *joking* Барем да ги бием, ако наистина са толкоз зле и те, а и дори да са слаби ще ни изкарат нас силните. *wink*

ajungata
05.09.2010 16:20

Каквато е държавата, такъв ни е и футбола, няма управия...

nane
05.09.2010 16:15

бербо ще дойде и ще мачкаме наред с по 4-0 смях смях.че той като беше в национала кво правеше.ако му даваха пари в нацианала сигурен съм че щеше да играе.с или без бербаатов все съшата.

vvaldino
05.09.2010 16:14

положението ни е доста отчайващо,остава да се надяваме да не изпаднем на нивото на андора,люксембург,фарьорски острови,и т.н. а относно бербатов, мога да само да кажа птичка пролет не прави,но все пак се надявам че след години ,нещата ще се променят може би. *wink*

DeviLLmaN90
05.09.2010 16:12

А за коментарите от сорта първого изгонихте после го викате! Е извинявай много нищо лично към никой ама централен нападател на национален отбор който има претенции за Европейско и Световно 2 години да няма гол за станата си е срамно! Нищо лично!

DeviLLmaN90
05.09.2010 16:10

Кви ли не коментарчета не прочетох! В Англия глави ще режат на Попов леле в Англия е толко ужасяващо, че направо като видя англетата в някой мач направо мадете ми треперят пффф! Някои прочел не прочел до край статията си мисли, че го викат да оправи футбола! Искат да кажи истината! Някой ся ще кажи ти си от ЦСКА и ги защитаваш! Напротив аз дори мразя Левски и ЦСКА но просто евала на момчетата че са го написали! Може и сиг няма стани нищо но са се пробвали!

footskater_sam
05.09.2010 15:50

ако бех кат берба никога не бих се върнал в националния ..

igotleanxD
05.09.2010 15:49

38martosas Неможе всички да сме компетентни като тебе бе мой човек радвам се,че има такива разбирачи колкото до тупаници не обещавай неща,които няма да напраиш по скоро неможеш де *thumb_up*. И не съм лапе за твое съжаление ! *party*

Scunthorpe
05.09.2010 15:14

Българска му работа,като удавник за сламка се хванахте.Все едно Бербатов като дойде и почваме да бием с по 3-4 гола разлика всички отбори.Оставете го момчето да си гледа кариерата.Да вземат да сложат сериозен специалист за треньор на националите.Да се охарчят малко но да има резултат.Изтинско име във футбола.Да въведе ред и десциплина в отбора и сам да си преценя дали да викне тойя и ония.А не това криво корито Мъри да ми се лигосва всеки мач различен състав,разни безобразни Янков,Стоянов,Попов и т.н.Та кога тоя Попов е направил нещу някаде ве...праска топката в Латекса и айде вече в националния.Къде е играл тоя каун ве.Чак в Блякпул го протават,та те хората там да не пасът трева ве.Ангия с тоя твърд и силов футбол,ще го осакатят там.Тва да не му е да игра със Сливен като го бутнат случайно и фал.Ония рендета там,ще го обезглавят.

igotleanxD
05.09.2010 15:08

Бъбуков не е нищо и да са върне пак ще си остане нищо да се раздава докато може за манафчестър,че скоро няма да има и точен удар,а вие ако искате той да се върне значи искате България да прави по малък процент удари в вратата *lol* *beer*

GodPlayer
05.09.2010 15:05

шибаните цска-ри що не вземат да обърнат внимание и на техните утрепки колко жалко играят... пардон футболисти...

momo32
05.09.2010 14:43

Какво му се молите на тоя кретен, хич не ни трябва все едно с него щяхме да бием Англия. *lol*

OriginalBet
05.09.2010 14:42

Aз само едно нещо ще кажа.Преди време оплювахте Митко здравата,че бил слаб , не можел да играе,,не бил за националния ... А сега му се молите да ни спаси! Ами няма как да стане *thumb_up*

intermaina
05.09.2010 14:41

това е една от най-смислините статии които съм чел в този сайт *thumb_up*

lubo_krika
05.09.2010 14:39

Хубава статия.Дано нещата тръгнат нагоре вече,че ми писна да гледам резили.Досега подкрепях Мъри,но нашите излязоха точно като спаринг партньор без грам самочувствие.Мисля си,че с Черна гора ще направим равен,но дано греша.

Borko0o0
05.09.2010 14:38

И като дойде Митко и каже каква е истината и всичко ще се оправи... е поне сте оптимисти. Успех в безсмисленото начинание

cvetko_00
05.09.2010 14:34

Жалко ... но всичко което прочетох е истина *sad* дано някои ден да се оправят нещата,но едва ли ... *thumb_down*

Bat_Zdravo
05.09.2010 14:32

Оставете го Митко на мира! Че нямаме футболисти за голям футбол - нямаме, но до като нямаме ръководство - няма и да имаме. До сега всички се оплакваха от държавата: "каквато тя, такъв и спорта", но се видя че ентусиасти има и нови зали се строят, нови стадиончета също, остава да има и читаво управление.

beckam34
05.09.2010 14:23

наистина да дойде да каже на сички каква МАФИЯ са по голяма от Италианската *lol* *beer*