Психолози съветват Капело да се радва, когато Англия печели

12:37
Психолози съветват Капело да се радва, когато Англия печели
Психоложката Джо Хемингс съветва националния селекционер на Англия – Фабио Капело, да изразява повече емоции при победи на отбора. Тя твърди пред „Мирър”, че поста на италианеца начело на „трите лъва” може да бъде оспорван допълнително, поради липсата на емоционални реакции, което да се тълкува като безразличие от страна на феновете и медиите.

„Победата над България бе страхотна, но смятам, че езика на тялото на Капело не говори подобно. Ако той не промени маниерите си, може и сам да си пробие пътя надолу”, каза Хемингс.

Липсата на емоция обаче не е нещо необичайно за Фабио Капело. Още докато бе наставник на Ювентус, специалистът изглеждаше абсолютно безразличен, когато "бианконерите" печелеха своите срещи. По-късно това се повтори и по време на престоя на италианеца начело на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
08.09.2010 13:00

Juventus_tifoz Ти луд ли си се 1 Фъргюсън не е емоционален ... Когато вкарат на Блякпул в 3тата минута може да не се радва ама я го виж като вкарат в елиминации в шампионска лига или срещу по добър отбор в англия.Англия ако бяха спечелили СП капело щеше да скача и да се радва като сърничка.И между другото си се радваше срещу българия като вкарваха ..

chelsea28
07.09.2010 00:57

Надявам се този път Англия и Капело да се представят по-добре от Световното първенство, защото те и миналата година така мачкаха, ама накрая яко се издъниха.

Juventus_tifoz
05.09.2010 15:58

Емоционални са младите треньори. Капело е водил толкова отбори и има много мачове зад гърба си, така че не му дреме *thinking*