\"Гара-манията\" на Герена достигна до нови измерения

11:46
\"Гара-манията\" на Герена достигна до нови измерения
Голмайсторът на Левски Гара Дембеле докара до истерия запалянковците. На "Герена" се вихри истинска Дембеле мания.

В последно време от "Найк" едва смогват да печатат фланелки с името на нападателя, които се оказват най-търсени от запалянковците, съобщава вестник "Стандарт".

Мало и голямо пощуря по тях. Оригинална фланелка на "сините" струва 69,90 лв. Тя може да бъде намерена не само в магазините на Левски, но и в тези на американския гигант за спортни стоки.

Проливен дъжд пък провали дебюта на новото попълнение Андвеле Слори. Той не успя да вземе участие в контролата с Монтана снощи и бе пратен отново да се готви сам. "Сините" решиха да не рискуват здравето му заради тежкия терен.

В същото време се разбра, че селекцията в Левски може и да е приключила, но това важи само за този полусезон.

Синьото ръководство не спира да наблюдава играчи, които могат евентуално в бъдеще да облекат екипа на тима.

В контролата с Монтана Ясен Петров освен, че остана доволен от показаното от своите е наблюдавал изявите и на нападателя на противника Луис Едуардо, към когото сините имаха интерес.

Наставникът на Левски е останал доволен от видяното и смята да наблюдава играча занапред и при добри игри не е изключено той все пак да акостира на Герена.

Интересното тук е, че сините могат да се възползват от това, че Мирослав Антонов играе като преостъпен в Монтана и може да бъде използван като част от подобна сделка.

Засега обаче сините ще дадат шанс на млдаите си нападатели, но няма да е изненада ако Едуардо подсили тима още през зимната пауза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ultrablue1914
06.09.2010 01:57

Левскар съм,но тази "статия"наистина ме сащиса!Особено частта за затрупаните с Гара-фланелки "Найк" *thumb_up*

ANTWERPMIRACLES
05.09.2010 12:59

Що за идиот трябва да си , за да напишеш подобна глупост : " ...Найк едва смогват да печатат фланелки ..." *wonder* *stop* То бива безхаберие и евтина самореклама , но чак пък такава тъпотия да изплискаш ...? Този , който е сътворил тази нелепост има ли си поне малка представа , що за производител е "Найки" ? Какви и колко фланелки произвежда в световен мащаб ? За някакво си подуенско село и за някакъв измислен негър Гара , нямало да насмогва *lol* Идиота , написал това в "Стандарт" сигурно бърка "Найки" с "Елмек спорт" , чието производство са всъщност фланелките . А , ако има желание , нека посети шивашкия им цех в Габрово , за да се убеди доколко не "насмогват"