Рой Кийн напусна Съндърланд

13:44
Рой Кийн напусна Съндърланд
Мениджърът на Съндърланд Рой Кийн вече няма да изпълнява длъжността си. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед бе подложен под силен натиск, след разочароващите мачове на отбора в последните кръгове в английската Висша лига.

Кийн вече не е треньор на Съндърланд, но все още не се знае дали е бил уволнен или сам е подал оставката си.

"Черните котки" загубиха 5 от последните 6 мача, въпреки добрата селекция на отбора, за която бяха похарчени повече от 35 милиона паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
04.12.2008 18:07

Брачет да та поправя не Роби, а Рой Кийн. Кефи ме характера на Рой, още когато Роналдо бе за 1ва година в Юнайтед си спомням, че Рой и други от "старите кучета" тормозеха Кристиано и дори той искаше да напуска, но сър Алекс оправи нещата. Много луд нрав има Кийн и си мисля, че това напускане е продиктувано от по-сериозна оферта от по-голям клуб.

Мнение на един фен на Червените Дяволи.

AviMC
04.12.2008 17:53

И аз го харесвах като футболист,и също така и Съндърланд под негово ръководство.Жалко наистина...
Only Chelsea Forever

captain123
04.12.2008 16:13

Жалко за човека Роби Кийн! Харесвах го като футболист, като треньор трябваше да му се даде повече време. В кариерата на всеки има спадове и върхове. Снимката сама по себе си говори много.

Fen0mena_9
04.12.2008 14:26

Рой Кийн си е един за мен много добър специалист, то се вижда от работата му и резултатите му начело на състава голям професионалист, на който само доброто бъдеще е пред него, ако го Уволнят като мениджър на Съндърланд това ще е много голяма грешка за този симпатчен клуб но за трениор като него винаги би си намерил работа, забелязва се че той е от този тип трениори който, набляга много на дисциплината в отбора, и на отборната работа, гласува доверие на всеки и определя всеки един равностоен на другият всички се чустват доста равностойни никой не изоставя на заден план по този начин развива клуба в положителна насока и в отбора цари приятна атмосфера, забелязва се това че всеки се чуства равностоен на секи това кара, играчите да обичат клуба което е много важно за отбор като Съндъланд

tamplier
04.12.2008 14:24

Жалко за Рой Кийн,това е човек,който и мъртвец може да мотивира да даде всичко от себе си.Дано намери отбор който да му да му даде възможност да приложи идеиите си.

mibryamov
04.12.2008 14:15

Аз Рой Кийн все си го мислих за спретнат човек. Какъв е този брадясал имидж, че и брадата му побеляла? Като някой клошар изглежда...