Тошак: Търсим задължителна победа над България

11:36
Тошак: Търсим задължителна победа над България
Селекционерът на Уелс Джон Тошак бе в лошо настроение след загубата с 0:1 от Черна гора и заяви, че следващият мач на неговия тим от евроквалификациите срещу България на 8 октомври трябва да бъде спечелен задължително.

Тошак бе недоволен от лицевата контузия на Джеймс Колинс по време на мача с Черна гора.

"Инцидентът с Колинс трябва да бъде разгледан, защото не мисля, че можеш да получиш фрактура на челюстта или да си счупиш носа, като падаш по стълбите", сподели специалистът.

"Нещо очевидно се случи там. Джеймс не се чувства комфортно. Тези неща не се случват случайно", добави Тошак, намеквайки, че удар с лакът на Миодраг Джудович е предизвикал контузията.

Единственият гол в срещата пък вкара Мирко Вучинич, който можеше да добави и още попадения към сметката си.

"Мисля, че трябва задължително да спечелим мача си с България или няма да имаме много шансове. Ако трябва да бъда честен, два корави отбора идват след това - Швейцария и Англия. Има отбори, които са загубили първите си мачове, но излизат решени да победят в следващия", добави той.

България гостува в Уелс на 8 октомври, а преди това има среща с Черна гора у дома на 7 септември. Вчера нашите национали бяха разгромени с 0:4 от Англия в първия си мач от квалификационна група "G".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
04.09.2010 13:31

Тоя нз ко тарси ама да внимава да не намерим майкаму че лошо става *lol* ако отбора се вдигне до тогава и ги облъскаме ще спре да говори *beer*