Англия срещу България на живо само по ТВ+

16:43
Англия срещу България на живо само по ТВ+
ТВ+ ще излъчи срещите на България в Англия и Швейцария, както и приятелските мачове на националния ни отбор на наш терен.

Първият мач ще се предава пряко в ефира на ТВ+ на 3-ти септември от 22:00 часа от стадион "Уембли". Очакванията са футболното съревнование да бъде изключително интересно и да събере многобройна аудитория пред малкия екран.

Както винаги, в коментарното студио с начален час 21:15, Бойко Серафимов ще търси експертното мнение на доказали се имена в българския футбол за развоя на мача. Този път в студиото ще бъде коментаторът Йордан Божинов. Той ще анализира мача Англия- България преди старта му, в полувремето и след финала му. Квалификационните мачове реално са последният шанс на националния ни отбор по футбол в този му състав, в който влизат играчи като Мартин Петров, Стилиян Петров и Валери Божинов, да играе на голям форум като Европейското първенство по футбол. Ще успее ли българският отбор да разбие англичаните в първата квалификационна среща – гледайте този петък, от 22:00 часа, само в ефира на ТВ+.

Друга интересна футболна среща може да бъде проследена директно по Film+ в петък. Футболният двубой между Армения и Ирландия, който също е част от квалификационните мачове за Европейското през 2012, ще се излъчи в 18 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
03.09.2010 03:01

Булсатком да ми лапат алчни копелета такива *sick*

Fabregas_boy
02.09.2010 22:31

Шефа на нашата кабелна каза че ще пусне мача. *party* (и без това сигнала ни е от Булсатком)...та проверете и вие при вашите *thumb_up*

redshark
02.09.2010 19:03

абе защо сте са притеснили винаги може да си го пуснеш по и-нета мани ги тея гламурници от ТВ+ *beer*

atletico_manutd
02.09.2010 18:15

пешотар ако всеки се замисли малко ще види , че това е нормално *thumb_up* две телевизии се борят за да предават Англия - България и съвсем нормално по-богатата печели обаче трябва да имаш сателит за да гледаш мача , а там още ще дават гостуванията на национала и контролите , както дават Ла Лига , турнирите по тенис от серията мастърс и много други всеки рано или късно ще се замисли защо по дяволите да седа на кабелна като на булсат хем е по-евтино хем с по-хубаво качество хем и повече футбол ще гледам *wink* а и в другите страни е така , доплащаш си за да гледаш

peshotar
02.09.2010 18:01

atletico...то хубаво ,ама щях да те видя дали ще даваш такива коментари ако нямаше булсатком *wink*

atletico_manutd
02.09.2010 17:57

кви сте прости и некадърни направо ме изумявате *lol* естествено , че ще се плаща бе идиоти такива *sick* 1.На булсат и качеството е по-добро и повече футбол ще гледате 2.По-евтино е 3.И в другите страни за да се гледа футбол се доплаща , апък и БНТ са мишки и по-добре по ТВ+ отколкото никъде тъпунгери такива *wink*

peshotar
02.09.2010 17:42

Относто това че ще го дават по тв+ няма да коментирам...ясно е..те са разстрел!Трябва да пуснем една петицийка ...а не знам кой е по-виновен..БНТ или Тв +...Интересно ми е че Йордан Божинов ще е коментатор..той не коментираше ли тениса *smile*

Gazarcheto
02.09.2010 17:36

Деба майка им деба бе не може да гледаме мачове като хората, заради тия ТВ+.

debil
02.09.2010 17:33

и за какво дават пари? за да си включат повече хора булсатком и после да вдигнат рязко цените като вече са монополисти! защото са платилиу повече, отколкото ще изкарат за мача. просто онея тъпаци от Спортфайв искат безумна цена и нормално никой да не може да я плати. в последния момент щеше да падне ако не бяха тъпаците от ТВ + и пак щяха да я вземат някоя от националните ТВ. нямаше да е за пръв път. заради такива антинародни дейности се качват цените!!! щото има кой бунак да плаща и да ощетява огромната част от народа.

kukat
02.09.2010 17:28

чак пък много хора да събере по екраните смешниците от тв+ не ми се вярва *thumb_down* ЖАЛКИ СТЕ *angry*

Kalinho
02.09.2010 17:19

абе само не мога да разбера какво са ви виновни ТВ плюс, хората си намират пазарна ниша и дават пари. Това, че на други телевизий им свиди говори лошо за тях, не за булсатком искат да се развиват и дават пари, а нова, бтв и канал 1 им свиди и само гледат да лапат, така не ставва .

georgiew_71
02.09.2010 17:08

Искам да отправя един апел към всички,които влязат в този сайт.Нека когато започне мача на нашите с Англия да изключим този канал tv+.Тогава да видим с какъв рейтинг ще се похвалят.Лично аз имам булсатком,но ще гледам мача по интернет,а за звук ще използвам дарик радио.Ако нещо се прецака с нета ще го слушам само по радиото,но няма да им направя кефа на тези помияри и боклуци.Това се отнася и за управляващите,защото те са виновни за всичко.Само по този начин може да се изрази и покаже колко са загубени.За жалост обаче едва ли би могло да стане,тъй като не сме единни и точно поради тази причина някой ден ще сме малцинство.

ceco26
02.09.2010 17:06

Е нима като в чужбина плащат допълнително трябва и ние да го правим? Нима като в чуждина еди си кое струва повече от същото в България имат правото да го поскъпяват, а заплатите...кучета ги яли-ще се мре, че тъкмо и до първата пенсия да не доживеем. *erm*

ceco26
02.09.2010 17:04

И кво? *wonder* Не стига, че няма да играят първенството си-ще има квалификации за Еврото, ами и дори тия международни мачове не може да се гледат! *sick* *thumb_down* Някой да каже добър сайт за гледане на мачове? *joking*

feim_g
02.09.2010 17:00

Знам, че на много хора им е неприятно, защото няма да имат възможността да гледат мача на националния ни отбор. Но не гледайте нещата само от вашата позиция. Това не се случва само в България. Може би сега сте разгневени, но след време ще разберете нещата по-ясно.

dml92
02.09.2010 16:53

Не е нормално да дават мача по ТВ+ *angry*

debil
02.09.2010 16:49

е браво бе winner, kолко парички гушнахте, за да рекламирате тези тъпаци от булстаком, които лишиха българина от едно от единствените му удоволствия - да гледа футбол! преобладаващото мнение сред потребителите на сайта е крайно негативно към ТВ +. само пречетете коментарите. много е тъпо да се солидаризирате с тези, които народа не обича!!!