Балъков в \"Боговете на футболния Олимп\"

17:06
Балъков в \"Боговете на футболния Олимп\"
И през тази година мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков получи покана да участва в деня наречен "Боговете на футболния Олимп". Той се провежда ежегодно в Хамбург и противопоставя сборен отбор на  града срещу звезди от Бундеслигата и останалия свят. Средствата, събрани от събитието ще се използват за благотворителни цели. Те ще бъдат дарени на организации, които подпомагат младежи в неравностойно положение.

През тази година патрон на турнира ще бъде легендата на немския футбол Лотар Матеус. Миналата година пък тази роля се изпълняваше от Феликс Магат.

Много от най-известните футболисти на Германия от близкото минало са  потвърдили участието си в проявата. Сред тях са Йенс Леман, Андреас Бреме, Клаус Аугенталер, Пиер Литбарски, Анди Мьолер, Карл Хайнц Ридле, Улф Кирстен, Щефан Кунц, Хорст Хрубеш, Манфред Калтц, Сергей Барбарес, Аилтон, Нико Ковач и много други. И през тази година в благотворителния мач ще участва бившият изпълнителен директор на Черноморец Бургас Фреди Бобич, както и най – добрия играч на Щутгарт за всички времена Красимир Балъков.  

Мачът ще се състои на стадиона на новака в Бундеслигата Санкт Паули тази неделя от 14 часа местно време. През миналия сезон двубоят  на легендите събра над 30 000 зрители и внушителна сума от благотворителност в помощ на нуждаещите се.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
02.09.2010 17:13

След Стоичков (какъвто и да е той като личност ), Балъков е другата ни национална гордост! *thumb_up*