Няма по-добро място от \"Уембли\" да покажеш, че имаш качества

10:59
Няма по-добро място от \"Уембли\" да покажеш, че имаш качества
Националният селекционер на България Станимир Стоилов заяви, че стадион "Уембли" е най-доброто място, на което българският отбор може да покаже качества и способности.

"Отиваме да играем в центъра на света на футбола. Няма по-добро място от "Уембли" да покажеш, че имаш качества. Трябва да започнем да печелим точки. Имаме качества и умения. Ще се опитаме максимално да затворим Англия като възможности за игра и да използваме шансовете си. Готови сме на 100%, имам идея кои ще започнат. Знаехме за проблемите и това, че двама няма да играят, не е кой знае какъв проблем", коментира Стоилов на летище София.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков от своя страна заяви, че България може да победи всеки отбор, ако има малко по-голямо самочувствие и вяра в собствените си сили.

"Можем да победим всеки отбор, ако си повярваме. Ръководството иска повече от всички квалификациите да са успешни. Момчетата също са настроени за успех", коментира Лечков.

Срещата между Англия и България е в петък от 22:00 часа българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

viruse
02.09.2010 16:48

Resorter нали знаеш историята за Давид и Голиат ? И кой е бил саборения ? *wink* България над всичко !! *thumb_up*

Resorter
02.09.2010 15:58

С Бербатов мечтите изглеждаха постижими, сега излизат Давид срещу Голиат... за жалост.

onzzy
02.09.2010 11:59

ако имаш какво да покажеш -идеално е

lampar0
02.09.2010 11:19

абе знам със сигурност освен булсатком тв+ го дават незаконно по мсат итв партнер и много дръги кабелни оператори имам и приятели които казват че го дават но пище незаконно,затова и когато дават мачове по тв+ отдолу пище жсяко друго излъчване е незаконно. почти всички кабелни оператори които са с приемници крадат само по време на мач незаконно.КОито е на приемник няма зн на ква кабелна като почне мача да провери сички канали.

spaiker_89
02.09.2010 11:08

момчета и момичета всеки истински българим ще стиска палци за нас (както и аз ) но просто не виждам как ще вземем нещо от мача с англия *angry* иска ми се да вярвям че ще вземем поне точка ноо...... все пак успех на нашите *thumb_up*

naska
02.09.2010 11:02

Kой са двамата които няма да играят *wonder*