Англия - България е номер едно по залози в Европа

08:33
Англия - България е номер едно по залози в Европа
Евроквалификацията Англия - България се бори за приза най-популярен за залози от всички квалификации на старта на кампанията за Евро 2012, съобщава "24 часа".

Естествено, това е заради участието на "трите лъва" в срещата, а не на "лъвчетата", както каза Станимир Стоилов, че е правилно да ни наричат в последните 10 години.

Както е тръгнало, до началото на двубоя на "Уембли" нашият мач може да се окаже първи по оборот заради огромните залози на Острова. В момента той се "бори" с Белгия - Германия, Естония - Италия, Франция - Беларус, Португалия - Кипър, Гърция - Грузия, Армения - Ирландия и още няколко също доста активни срещи.

Англия - България е и в топ 3 по движение на коефициентите след Белгия - Германия и Словения - Северна Ирландия. Най-много промени по коефициентите се образуват, когато се приемат много залози за определен знак на даден мач, или където се образува голям риск. Рискът е този знак, от който букмейкърите ще загубят пари. Почти всички заложни къщи занижават коефициента за победа на домакините, която изглежда най-логична и се котира около и малко под 1,3 - за заложени 100 евро печелиш 130 при успех на Англия.

Но много хора са правили сериозни залози на "единица", а сега ги продават, тоест залагат на х2 и правят сигурна печалба, което е редовна практика на хората, които си изкарват парите от ежедневни залози и търсене на тъй наречените Sure bets, от които произтича и сигурната печалба.

В една от онлайн заложните къщи, която предлага атрактивни залози - Paddy Power, предлагат коефициент 175 Веселин Минев да вкара гол през 90-те минути и България да победи. Валери Божинов да отбележи и България да бие, се котира при 22 към 1. Дори за Ягиелка, Лескът или Ъпсън да отбележи, а Англия да победи, се приемат залози при 9 към 1.

Най-вероятно, естествено, е Руни да вкара и Англия да бие. Следва гол на Дефо и успех на домакините. Стилиян Петров да вкара два гола, е оценено при 225 към 1. 60 към 1 е Божинов да отбележи два или повече, а 70 към 1 - Ивелин Попов да постигне това на "Уембли". Руни да забие два или повече, е оценено на 2,6 към 1, а Дефо - 3 към 1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация