Левски запазва Петков, разкарва Цветан Димитров

08:09
Левски запазва Петков, разкарва Цветан Димитров
Георги Петков остана в Левски. След общо 12 дни суматоха капитанът продължава да се бори за място в титулярния състав, съобщава "Труд".

Петков сензационно бе изваден от стартовия тим за първия мач с АИК (0:0) на 19 август. И оттогава не е пазил. Доверие получи Божидар Митрев, а вратарите станаха четирима с привличането на Кирил Акалски от Локомотив Пловдив. Снощи се чакаше дълбоката резерва Цветан Димитров да отиде в друг клуб.

Вчера Андвеле Слори мина прегледи и подписа за 2 г. Бившият футболист на “Фейенорд” накара Райън Бабел от “Ливърпул” да чака за преговори в Англия. Агентът на новия “син” Уини Хаартрехт изчезна набързо от “Герена” към Острова вчера още преди довереникът Слори му да сложи подпис. Причината - бързаше да оформи трансфера на другия свой клиент. Бабел чакаше договор с “Тотнъм”.

Хаартрехт е мениджър на повече от 50 холандци със суринамска кръв. Той е агент на още двама новаци в синьо - Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн.

Левскарите получиха два дни почивка. А от днес треньорът Ясен Петров планира да използва паузата в първенството, за да натовари отбора с ударна подготовка.

Гара Дембеле пренесе с камион багажа си от хотела на “Герена” в своя дом. Особено биеше на очи неговата суперпрахосмукачка...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация