Красич: Все повече осъзнавам колко велик отбор е Ювентус

19:07
Красич: Все повече осъзнавам колко велик отбор е Ювентус
Милош Красич, който в петък ще играе срещу Фарьорските острови с националния отбор на Сърбия, заяви пред местни репортери, че е щастлив да играе в такъв велик клуб като Ювентус.

"Аз съм наистина щастлив. С всеки изминал ден съм все по-наясно за това колко велик, велик клуб е Ювентус. Нищо не се оставя на случайността и това е положително".

"Опитвам се да се постигна напредък с езика и вече мога да се разбирам достатъчно със своите съотборници и с треньора. Ювентус е наистина един от най-страхотните отбори в света и аз съм на седмото небе, че съм там. Съжалявам, че загубихме първия си мач срещу Бари, но съм убеден, че ще оправим нещата в мача срещу Сампдория".

Капитанът на националния отбор на Сърбия и играч на Интер Деян Станкович подкрепи сънародника си и каза, че това е сериозна оценка за възможностите на Красич.

"Поздравих го веднага след подписването му с Ювентус. За него да го искат толкова от такъв клуб направо е комплимент. Ние сме в различни клубове, но между нас няма съперничество, а взаимно уважение и приятелство".

"Щастлив съм, че Милош пристигна в Италия. Щеше да е хубаво да бъде в Интер, но съм доволен, че ще може да играе в италианската лига: тук ще се види неговият голям талант и той самият ще направи скок в развитието си", допълни халфът на "плавите"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

michael_forever
02.09.2010 13:28

Ей сопол набор 97 виж първо класациите и после ми обяснявай кой е велик щото дори Служебните и Манафите имат повече ШЛ от вас паляци такива.Да не говорим за Реал,Милан,Пуул,Байерн и Аякс.По титли в ШЛ сте на нивото на Бенфика,Порто и Нотингам *lol*

juve97
02.09.2010 09:08

Lfc4life e боклук не обиждай Юве,когато и да се паднем с реал мадрид почти винаги си ги отстраняваме така че си мълчи.Реал купува звезди от които после пак си отпада от осминафинал.Искам да поздравя всички които подкрепят Юве!!!FORZA JUVE *beer*

yankeez
02.09.2010 01:47

Ей къф си там Lfc4life ли си де да те знам просто НЯМА КАК да сложиш Милан и Ливърпул ПРЕД Ювентус няма как! Това, че Ювентус са били в криза миналия сезон не означава, че са по слаби от Милан, еле пък от Ливърпул. Много мразя някакви детски гъзове да изказват некомпетентни мнения по въпроси, на които са неспособни да отговорят. Отвратляги!

ManUtdTillidie
02.09.2010 00:33

Lfc4life това са били отборите в Европа сега 4 от 5-те отбора които изброи са в криза само Байерн са добри.

Lfc4life
02.09.2010 00:23

juve_ruse Абе ей неграмотнико.Къде забравяш ливърпул и от къв зор слагаш юве след реал???1.Реал 2.Милан 3.Ливърпул 4.Байерн или Юве и т.н ТОВА СА ОТБОРИТЕ НА ЕВРОПА!!!

juve_ruse
01.09.2010 23:16

ти пук каде видљ милан по велик от Юве или пак Браселона от Реал наистина Манчестър е наи големиа в англиљ ѕа другите несам сагласен реал е наи титолуваниа отбор в света Юве са след тљх на 2 мљсто

pirojkata
01.09.2010 22:52

Великите клубове са ....Барселона,Манчестър и Милан.....Красич...?Да не забравиме ЦСКА-МОСКВА>>>>>

Juventus_tifoz
01.09.2010 21:59

За нас Феновете на Юве е НАЙ-ВЕЛИКИЯ *stop* И дано играчите се сработят по-бързо. FORZA JUVE *beer*

gopencet0
01.09.2010 21:54

Чаак пьк най - великия не е, ама наистина е клуб с много традиции и успехи, дано ако не този поне следващия сезон вече да започнат да показват играта която им носеше титли преди години и сички мишки в Италианското пьрвенство да ги е страх от Юве

YAYA
01.09.2010 20:46

Ей брат,Юве не е просто велик клуб,той е НАЙ-ВЕЛИКИЯ!!