Жозе: Когато ставам шампион, започвам с равни!

17:58
Жозе: Когато ставам шампион, започвам с равни!
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че не е Хари Потър, намеквайки, че феновете на Реал Мадрид трябва да са търпеливи и да не очакват чудеса от него.

Отборът на Реал започна кампанията си в Ла Лига разочароващо, след като записа нулево равенство при гостуването на Майорка.

"Вижте, аз съм треньор, не съм Хари Потър! Той е магьосник, но аз не съм. Магиите са нещо измислено, но футболът е нещо истинско", каза Моуриньо.

"В Мадрид съм от два месеца и съм провел 40 тренировки. А тренировките с целия състав, включително и новите попълнения не са дори и 10. Повтарям, не са и 10. Най-лесно за мен щеше да е, да не променям нищо. Но аз не искам да вървя по този път. Началото на сезона винаги е странно. Байерн загуби тази седмица, Интер направи равен, Ювентус загуби, Манчестър Юнайтед не успя да бие Фулъм. За суеверните хора ще кажа едно нещо - В Порто и Интер винаги започвах сезона с равенство. С Порто спечелих четири титли, а с Интер два трофея в първия сезон и три в следващия", каза още португалският специалист. Моуриньо сподели, че Месут Йозил и Сами Кедира имат проблем с вписването в отбора.

"Не е лесно за немците. Те не говорят никакъв испански. Могат да казват само "буенос диас" и "хола". Слава Богу, един от асистентите ми говори немски и той им дава указания. Но не е лесно да им предам моите наставления. Трябва да сме търпеливи и да им дадем време", завърши наставникът на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xelikopterr
02.09.2010 07:52

Критиците могат да си запушат устите, защото е изминал един мач, който дори не е загубен, а като цяло Реал винаги играят трудно при гостуванията си на Майорка. Освен това сухата статистика гласи - Жозе Моуриньо е най - добрия треньор в света, защото никой друг треньор не е спечелил толкова много отличия, колкото той, за толкова кратко време.

neutralen_1
02.09.2010 02:42

ае ко видяхме 3тия гол на дядо милито е от засада и ма4а на камп ноу 4ист гол на боян е отменен просто садията не иска6е да пусен Барса сре6ту Баиерн!!! *wink*

chuchkov
02.09.2010 01:59

Кво говорите ле тапаци тъпи смешни... Нали видяхте с Интер кво направи.. На края на сезона ще се види,кво ми говорите Барса не е играел в Италия ама вав ШЛ нали се срешнаха и то вав важен мач и видяхте кво стана хаха..Мн сте се превъзбудили с тая Барселона

BoBi_Levskara
02.09.2010 00:32

Видяхме миналата година Барса-Интер, ама май вие фенчетата на Барса доста бързо забравяте.

sakata17
01.09.2010 23:26

Ае пичове ама нали видяхме Барса срещу неговия отбор миналата година? Видяхме как "Специалния" изигра Меси и компания сам и то не веднъж. *thumb_up* Смятам ,че Реал имат по-голям шанс за титлата от Барса още повече ,че Барса останаха и без типичен таран след като дадоха под наем Ибрахимович, колкото и да не ви харесва Ибрахимович той щеше да бележи и щяхте да имате на кой да центрирате ,а сега на Давид Вия дето е 175 см ли ще центрирате ?

nasran_chorbar
01.09.2010 22:33

Вие сте доста забавни комици. Във всяко първенство е имало силни отбори срещу които е играл отбора, на който е бил треньор. Голяма работа, че барЦелона му е застанала на пътя. Изобщо няма да се изненадам еал да станат шампиони. Все едно.

Barca_fen112
01.09.2010 22:01

Муахахах. Ебати говното ! Само едно да му е ясно на надутия. В Англия, Португалия, Италия Барса не играе ! Типично за мадрдидчани много говорят хуй ядът ! Ще го видим в края на сезона, само че тогава да не каже ''Ама мойте отбори играят най - силно във втория сезон'' ? *lol*

Georgiev1993
01.09.2010 21:12

Да ама в Португалия , Англия и Италия нямя Барселона нали знаеш Жозе *wink*

Juventus_tifoz
01.09.2010 18:17

Сега се оправдава с отборите от другите първенства. Като не завърши в края на сезона на първо място ще се оправдава и с отборите, които са на 2-ро място от другите първенства *lol*