Окончателно: Крауч няма да играе срещу България

17:04
Окончателно: Крауч няма да играе срещу България
Нападателят на Тотнъм Хотспър Питър Крауч отпадна окончателно от състава на Англия за петъчната европейска квалификация срещу България на стадион "Уембли".

Високият голмайстор няма да може да играе и през следващата седмица в мача на "трите лъва" с Швейцария, заради контузия в гърба.

Крауч нямаше възможност да тренира с тима на Фабио Капело през тази седмица, след като получи травма, която се смяташе, че е в ребрата, по време на мача с Уигън, игран в събота.

Бившата звезда на Ливърпул обаче разбра след прегледите, че има проблем с гърба, който е толкова сериозен, че го вади от състава на англичаните за мача със Стилиян Петров и компания, както и за гостуването в Швейцария.

Капело няма да може да разчита освен това на основни играчи като Джон Тери, Франк Лампард, Рио Фърдинанд и Боби Замора. Италианският мениджър на Англия обаче нарочно повика петима нападателите за срещата с България, така че ще може да избира между Уейн Рууни, Джърмейн Дефоу, Карлтън Коул и Дарън Бент за мача на "Уембли", който е в петък от 22:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация