Слори: Лига Европа е една от причините да дойда тук

13:10
Слори: Лига Европа е една от причините да дойда тук
Новото попълнение на Левски Адвеле Слори заяви, че една от причините да дойде в българския клуб е факта, че отборът продължава да играе в Лига Европа.

Холандецът парафира двугодишен договор със "сините" и ще играе с номер 23.

" Левски е добър отбор. Направи ми впечатление публиката, която не спря да подкрепя тима. Искам да играя възможно най-скоро. Това, че имам конкуренция за поста не ме притеснява, това е добре за треньора. Вярвам в своите качества и смятам, че ще играя. Лига Европа е една от причините да дойда, но не съм тук само заради това. След като Сержиньо Грийн дойде в отбора, ден по-късно той ми се обади и ми каза \'Задължително трябва да дойдеш и ти\'. Може да остана и повече от две години, ако треньорът ме иска. Не искам да коментирам дали съм имал оферти от други отбори. Щастлив съм, че съм тук", заяви Слори.

По повод татуировката на Иисус Христос, изобразена на гърдите му, холандецът разкри, че е набожен, макар, че не ходи на църква, но въпреки това се моли преди всеки мач.

Слори е роден на 27 септември 1982 година. Висок е 170 сантиметра и тежи 63 килограма. Подвизава се на поста дясно крило. Професионалната му кариера стартира в Телстар, където изиграва 77 мача, в които бележи 21 гола. През 2005 година той отива в Екселсиор. Там за два сезона изиграва 65 мача и е точен 26 пъти. Впоследствие играе за гранда Фейенорд, където записва 50 мача и осем попадения. За последно крилото игра в английския Уест Бромич Албион. Има участие в националния тим на Холандия под ръководството на легендарния Марко Ван Бастен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация