Андвеле Слори подписа с Левски за две години

14:45
Андвеле Слори подписа с Левски за две години
Холандският полузащитник Андвеле Слори от днес официално е футболист на Левски, след като подписа договор за две години с 26-кратните шампиони на България. По-рано през деня халфът премина успешно медицинските изследвания, след което се разбра за личните си условия с Левски.

27-годишният полузащитник ще бъде представен като ново попълнение в състава от спортния директор Георги Иванов утре в 12:00 часа в залата за пресконференции в хотела на ДЮШ на "Герена".

Визитка

Андвеле Слори е роден на 27 септември 1982 година. Висок е 170 сантиметра и тежи 63 килограма. Подвизава се на поста дясно крило. Професионалната му кариера стартира в Телстар, където изиграва 77 мача, в които бележи 21 гола. През 2005 година той отива в Екселсиор. Там за два сезона изиграва 65 мача и е точен 26 пъти. Впоследствие играе за гранда Фейенорд, където записва 50 мача и осем попадения. За последно крилото играе в английския Уест Бромич Албион. Има участие в националния тим на Холандия под ръководството на легендарния Марко Ван Бастен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gazlata
01.09.2010 02:11

брее но в негър браво личи си че БГ се развива към малцинствата и арабските етноси *thumb_up* *lol* *cigarette*

Manower
31.08.2010 21:17

да ние честит! хареса ми мнението на Cristian0! *thumb_up* Тамън шях да напиша нещо подобно ама ме изпревари *wink* Защитата наистина иска време, за да се сработи. Като индивидуалностти са ни мн добри защитниците, но трябва тандем. За Божката ми стана толкова мъчно като го видях на терена да плаче след края на мача с А.И.К....левскарче си е, наше момче си е, ще израстне. Не трябва прекалено да сме садисти като стане грешка. Ние сме така българите боготворите даден футболист като направи нещо великолепно, а като направи грешка (на всеки се случва и те са хора) и направо ще го бесим и колим! Не трябва така, момчетата играят с хъс и желание и знаят какво значи Левски! Много добра селекция направиха, вече си имаме играчите. Само трябват успехите и пак Левски ще е номер 1!

Cristian0
31.08.2010 19:53

Нищо чудно Левски,не само да стане шампион,ами и да влезе за втори път в групите на ШЛ,защото със халфове от ляво Жоазиньо, в средата Грийн и Гаджев,дясно крило Слори и в атака Дембеле и Иса си мисля,че Левски няма да има проблеми да стане шампион и при малко повече късмет на жребия и да влезе в групите,но в другата част от играта-защитата и вратаря ще е слабото място на Левски,въпреки класата на Мюлдер и формата на Минев централните защитници не са все още добре сработени,а за Божо Митрев нямам думи,вратар с качества но без концентрация в определени моменти!!!!

kalvera
31.08.2010 18:32

по принцип сам за ЦСКА но тази година Левски си е на мнг добро ниво и заслужено ще станат шампиони с трасферите които правят *stop*

gogatakts
31.08.2010 18:27

айде само успехи ти Пожелавам с екипа на Левски *thumb_up*