Националният отбор ще чупи каръка с нов спонсор

12:54
Националният отбор ще чупи каръка с нов спонсор
Мобилният оператор "М-Тел" ще спонсорира българския национален отбор по футбол през следващите две години, след като днес бе подписан договор между двете страни.

Изпълнителният директор на телекомуникационната компания Андреас Майерхофер и президентът на Бългаския Футболен Съюз Борислав Михайлов официално подписаха договора за спонсорство на церемония, провела се на Националния стадион "Васил Левски".

"Ние разбираме колко важен е спорта тук, особено футболът", заяви Майерхофер след подписването.

"Подкрепяме националния отбор по футбол НА България, защото той го заслужава. Очакваме добри резултати и се надяваме на класиране на Европейското първенство."

Боби Михайлов също изрази своето задоволство от подписания договор.

"Спонсорите са изключително важни за нас, тъй като БФС е единствената спортна федерация, която е на абсолютна самоиздръжка", каза Михайлов. "Дано с този нов спонсор счупим каръка и се класираме на Европейското първенство", сподели още президентът на БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
08.09.2010 21:52

и М-тел са тъпанари , както повечето ни в националния отбор . Всички искаха Бербо да напусне , ето го той напусна .. еми сега по-добре ли сте жалки отрепки. И Черна гора не можахте да биете