10 000 евро за Слори в Левски

11:18
10 000 евро за Слори в Левски
Ръководството на Левски избра холандеца Андвеле Слори пред българина Димо Атанасов за осмо ново попълнение в отбора през лятото.

Роденият в Суринам на 27 септември 1982 година футболист пристигна вчера в България и веднага бе заведен да гледа как бъдещите му съотборници биха Видима 2:1 в Севлиево. Условията с мениджъра на играча бяха уточнени. Слори ще получава месечна заплата от 10 000 евро. Идва като свободен агент, както и вече акостиралите му сънародници Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн. Така "лалетата" на "Герена" станаха три.

"Сините" бяха решили със сигурност да привлекат още един офанзивен флангови играч при влизане в групите на Лига Европа. Фаворит бе Слори, но няколко дни се обмисляше сериозно вариантът с Димо Атанасов от Локо София. В крайна сметка Георги Иванов и Ясен Петров се спряха на по-скъпо платения избор.

"Много е добър. Бърз е като куршум", каза заигралият вече на "Герена" Сержиньо Грийн за "24 часа" и направи добра реклама на Слори. Той е викан от Марко ван Бастен за два мача за националния отбор на Холандия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация