Ясен Петров: Липсваше ни концентрация, доволен съм единствено от резултата

08:11
Ясен Петров: Липсваше ни концентрация, доволен съм единствено от резултата
Наставникът на Левски Ясен Петров бе доволен единствено от резултата и трите точки, които тимът му спечели при гостуването на Видима Раковски.

"Сините" победиха с 2:1, но не се представиха на нужното ниво.

"Доволен съм само от резултата. Не съм доволен въобще от липсата на концентрация пред гола. Допуснахме много евтин гол в края на мача. Знаехме какво ще ни предложи Видима, че ще се затворят, ще дадат всичко от себе си. Проиграхме с лекота головите си положения през първото полувреме. Предстои ни много работа. Не трябва да си вирваме носовете, лек мач няма", каза Петров.

"Ние сме наясно, че не сме изключително голямо страшилище, но работим за това нещо. От мач на мач ще изчистваме тези грешки. Предстоящите две седмици ще ни помогнат да се възстановим. Последните мачове бяха заредени с много адреналин, сега ще можем да заредим играчите и да отстраним пропуските в тези мачове. Левски, който искам да виждаме е този, който бележи много голове. Колкото по-голям е коефициентът на полезни действие, толкова по-близо ще сме до образа на нашия Левски", добави още треньорът на "сините".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация