Миньор продължава за Купата, след успех над Черно море

16:05
Миньор продължава за Купата, след успех над Черно море
Отборът на Миньор Перник победи Черно Море с 2:1 и продължава в следващата фаза на турнира за Купата на България. Двата тима не успяха да излъчат победител в редовното време завършвайки 1:1 и се играха две продължения от по 15 минути. Победното попадение бе дело на Господинов в 112-а минута след изпълнение на дузпа. На 1/8-финалите Миньор Перник ще се изправи срещу Видима Раковски в Севлиево.

Срещата започна с превес на гостите и още в 4-а минута Мирослав Манолов удари страничната греда на домакините. Още в следващата минута, отново Манолов застраши вратата на домакините, но удара му бе изчистен от голлинията от бранител на Миньор. Черно Море все пак успя да поведе с 1:0 в 10-а минута. В герой за гостите се превърна Александър Александров – Алекс, след като направи поредния си шедьовър и с прехвърлящ удар препарира стража на домакините. Дичев можеше да възстанови равенството за Миньор в 36-а минута, но ударът му не попадна в очертанията на вратата.

Второто полувреме домакините излязоха по-мотивирани и логично в 50-а минута изравни ха за 1:1. Миранда си поведе топката и изведе хубави Борислав Дичев, който нямаше проблеми да прати топката в мрежата на Илчев. Най-фрапиращият пропуск в срещата бе дело на Рикардо Андре, който от около три метра не успя да прати кълбото в мрежата на домакините. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
04.12.2008 19:03

eми да, "Миньор" ще бъде фактор. Кой друг отбор може да играе на стадион "Сей домати"..

ohluv
03.12.2008 21:06

Това нашето първенство е пална Арена с циркаджии !!!

seloto
03.12.2008 17:53

Това беше важен мач за Миньор. И много се радвам че успяха да го вземат.. И също така си го върнаха от съботния мач във Варна Черно море 4-0 Миньор (Пк)

RZ
03.12.2008 16:57

Браво Миньоро,мн. задраво играхте