Милан взима Робиньо за партньор на Ибра

13:03
Милан взима Робиньо за партньор на Ибра
Ръководството на Милан е на път да привлече в редиците си нападателя на Манчестър Сити Робиньо. За това намекна босът на "росонерите" Силвио Берлускони.

Грандът от Милано уж нямаше пари за трансфери, но успя да осъществи доста амбициозен удар, взимайки нападателя на Барселона Златан Ибрахимович.

Запитан от журналистите, дали Робиньо е част от плановете на тима, премиерът на Италия коментира, че не изключва негов трансфер на "Сан Сиро".

"Ако даден играч може да ни помогне и проявяваме интерес към него, то тогава можем и да го привлечем", коментира Берлускони журналистическите въпроси за трансфера на бразилския национал.

В същото време пък стана ясно, че "гражданите" са готови да се разделят с кариоката срещу скромната сума от 10 милиона евро.

Причината за това е, че 26-годишният футболист не влиза в плановете на мениджъра на Сити Роберто Манчини, който от своя страна ясно осъзнава, че няма да може да го картотекира за новия сезон, заради ограниченията, поставени от ръководството на английската Висша лига.

Агентът на ФИФА Винченцо Моратибо, който се очаква да бъде посредник в сделката между "росонерите" и "гражданите" по трансфера на Роби, призна че трансфер на кариоката в Италия е съвсем реален, въпреки че остават по-малко oт два дни до края на затваренято на летния прозорец.

"Трансферът на Робиньо в Милан е съвсем реален и възможен, тъй като той не влиза в плановете на Роберто Манчини", коментира импресариото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hrasta
31.08.2010 13:31

Дано да го вземат мойто момче в Милан, че кариерата му след Реал доста западна, а е младичак още има хляб в него.

veteran
30.08.2010 13:54

тоя може да го земем за 10-15 млн..но не ти трябва нападател вече.защитници и халфове!

father1
30.08.2010 13:48

ми да вдигнат малко класата щото само Роналдиньо и Пато не става Хунтелар е мн слаб в момента Бориело тои не е кой знае какво пък Индзаги остаря доста макарче още вкарва но все пак..май е на 37 г

dark1t0
30.08.2010 13:35

за кво са им толкова много нападатели ..

father1
30.08.2010 13:34

трябват им и защитници и халфове ама,ако Робиньо отиде пак ще е добре за Милан *wink*