Щутгарт взима нежелания в Юве Каморанези

12:40
Щутгарт взима нежелания в Юве Каморанези
Мауро Каморанези може да се смята за сигурно ново попълнение на германския Щутгарт. Халфът на Ювентус вече е дал съгласието си за трансфера.

Спортният директор на германския отбор Фреди Бобич обяви, че е постигната съгласие с шефовете на "бианконерите" за Каморанези. Уточняват се детайлите.

След поражението от Борусия Дотмунд снощи той каза, че днес ще бъде представен нов играч на клуба и че той идва от Ювентус.

Каморанези не игра вчера при загубата на Юве от Бари в първия кръг на италианското първенство.

Роденият в Аржентина италианец трябва да подсили офанзивната халфова линия на германския отбор, която гради швейцарският треньор Кристиян Гроос.

Каморанези играе в Ювентус от 2002 година, но скоро стана ясно, че е ненужен. Той бе пред трансфер в Бирмингам, който обаче се осуети. Световният шампион от 2006 година бе в състава на Италия и на последното световно първенство.

Ако бъде финализиран трансферът, това ще е втория играч, който напуска Ювентус в посока Германия. Преди дни Диего бе продаден на Волфсбург

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

father1
30.08.2010 13:37

дано да отиде там ще е играе повече има още какво да покаже *smile*

Juventus_tifoz
30.08.2010 12:54

Новото ръководство направо се подиграва с Каморанези и Трезеге. Или по-скоро треньора. Те не заслужават такова отношение. Останаха с клуба в Серия Б, а сега ги изритват. Мисля, че Мауро е по-полезен от Мартинес, а и не само от него. Желая му успехи със Щудгарт. *thumb_up*