Еврофутбол дава четвърт милион допълнителни награди за участниците

12:32
Еврофутбол дава четвърт милион допълнителни награди за участниците
Българският букмейкър "Еврофутбол” дава четвърт милион допълнителни награди за участниците в тиражите на компанията от 31.08.2010 г.

За целта всеки, който заложи минимум 4 лева за 4 срещи в една колонка, независимо в коя програма от тиража, може да се включи в „Скреч мания”.

Важно условие е при избор на залог със система тя да отговаря на изискването за минимум 4 лева залог и 4 мача в една колонка (например система “4 от 6” или “3 от 5” + 1 твърд знак” и т.н.).

Колкото повече такива залога осъществи един участник, толкова повече възможности има да си тръгне с допълнителна награда. Срещу всеки талон, който отговаря на условията за участие, ще се получава скреч карта от букмейкъра в пункта. Произведени са 1 000 000 броя, като всяка четвърта печели една от 125 000 предметни или близо 100 000 парични награди.

След като изтрие полето обозначено с надпис „Изтрий тук”, играчът ще разбере дали печели и какво.

Четвърт милион награди очакват участниците в тиражите на „Еврофутбол”. Паричните са на стойност от 40 лева, 20 лева, 8 лева, 4 лева и 2 лева.

Предметните са фенски свирки, химикалки, запалки и презервативи. Всички допълнителни награди ще се взимат веднага в букмейкърските пунктове.

Крайният срок за раздаване на допълнителните награди от “Скреч мания” е до изчерпване на количеството скреч карти в съответния букмейкърски пункт, но не по-късно от 30.09.2010 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация