Руи Мигел: Българските фенове са като турските

12:52
Руи Мигел: Българските фенове са като турските
Нападателят Руи Мигел, който разтрогна договора си с ЦСКА и си търси нов отбор в родната Португалия, разказа пред местно издание за "червените" и Левски. Те се паднаха съответно с Порто и Спортинг Лисабон в групите на Лига Европа. Той предупреди сънародниците си, че двата тима са много опасни като домакини.

" ЦСКА и Левски са напълно преодолими за Порто и Спортинг. Двата отбора са силни като домакини, защото атмосферата на българските стадиони е много враждебна за съперниците. Например миналата година Фулъм и Рома имаха доста проблеми в София. Стадионът на Левски събира около 20 000 зрители и се пълни за тези мачове. Българските фенове са като турските - темпераментни, създават доста шум и напрежение за опонента."

Руи Мигел обявява ЦСКА за по-силния отбор.

" Порто трябва да внимава за двама играчи - бразилеца Маркиньос, който е много силен с топката, и бързия Нелсън. При Левски опасността е много по-лесно предвидима - Дембеле. Това е френски нападател с африкански корени, много силен, бърз с топка в крака. ЦСКА има проблеми на двата фланга на защитата и оттам лесно може да се създават положения за гол. В Левски са силни физически, но имат проблеми с техниката", казва още Мигел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AnTONYo
29.08.2010 13:13

Българските фенове са като турските - темпераментни, създават доста шум и напрежение за опонента." -- има го написано , ама дали го е казал само той си знае

genchooo
29.08.2010 13:09

кво е това заглавие никъде не е казал ,че сме като турците обяснява ,че трудно се играе в българия и кой са слабите и опасните места на цска и левски !