Левски вади сто хиляди за Атанасов

10:32
Левски вади сто хиляди за Атанасов
Левски предлага 100 000 лева на Локомотив (Сф) за крилото Димо Атанасов, разбра „Меридиан Мач".

В момента двата клуба водят преговори около трансфера на играча. От ръководството на „Герена" са преценили, че е по-добре да привлекат българският футболист, отколкото холандеца Андвеле Слори. Крилото, от страната вицешампион на света, е
свободен агент и няма да струва никакви пари на „сините". Неговата месечна заплата обаче би била от други измерения в сравнение с тази, на който и да е роден футболист.

Спортно-техническото ръководство на Левски се отдалечи от Слори заради още една причина. Ако именитият холандец дойде на „Герена", той със сигурност трябва да е титуляр, за да оправдае високата си заплата.

Това значи, че Дани Младенов или Жоазиньо трябва да седнат на пейката, а двамата са в отлична форма и по този начин ще се спре развитието им. Димо Атанасов пък ще бъде добра алтернатива на Младенов и Жо, което ще вдигне конкуренцията за титулярно място в отбора.

Според запознати Локомотив (Сф) ще задържи солиден процент от правата на Димо, ако се стигне до трансфер. Очаква се столичните „железничари" да приберат 30 процента от парите при бъдещ трансфер на 24-годишния халф.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toblero_Bg
29.08.2010 11:47

Сега като вземат Слори ще играе на мястото на младенов (ако е такъв халф де) и конкуренцията ще се увеличи. Обаче тря да сложат 4-4-2 с двама нападатели, иначе нестава