Сержиньо и Дъстли напускат Герена при оферта от 350 хиляди евро

09:33
Сержиньо и Дъстли напускат Герена при оферта от 350 хиляди евро
Холандските попълнения на Левски Дъстли Мулдер и Сержиньо Грийн са подписали доста изгодни договори със сините.

Защитникът и халфът са включили специални клаузи 6 контрактите си с клуба, които им позволяват да напуснат при определени условия. "Тема Спорт" разбра, че двамата могат да си тръгнат от "Георги Аспарухов", ако получат добра оферта от чуждестранен клуб. Тогава в касата на сините ще постъпят едва 350 хиляди евро за всеки. Това е било условието, при което холандците са се навили да подсилят сините.

Дъстли Мулдер вече се утвърди като несменяем титуляр в състава на Ясен Петров. Грийн пък загатна за класата си в трите си мача с екипа на Левски. При добри игри на сините в груповата фаза на Лига Европа интересът към двамата със сигурност ще се повиши, но при евентуален трансфер в касата на клуба няма да влязат много средства.

Възможността трети холандец да дойде на "Герена пък намалява с всеки изминал час. Левски искаше да привлече Андвеле Слори. Преговорите с бившия футболист на Fейенорд и Уест Бромич обаче са в застой, тъй като дясното крило не е склонен да намали финансовите си претенции.

Затова сините водят разговори с Локомотив София за привличането на Димо Атанасов. От "Герена" имат интерес и към ганаеца Дерек Асамоа, но от "Надежда" на този етап не са склонни да се разделят с него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toblero_Bg
29.08.2010 11:46

Само да поясна, те няма да си тръгнат поне 2 години *smile*