Кака и Меси начело в списъка на Сити

11:46
Кака и Меси начело в списъка на Сити
Собствениците на Манчестър Сити са готови да счупят рекорда на Зинедин Зидан от 56 милиона евро при преминаването Ювентус в Реал Мадрид през 2001 година. Очевидно изключително заможните арабски собственици на "гражданите" са толкова нетърпеливи да си осигурят услугите на някой от най-добрите футболисти в света, че са готови да се разделят с повече от 80 милиона евро за един играч.

Списъкът на желаните от Ман Сити футболисти е дълъг, като в него фигурират имената на Самуел Ето\'о от Барселона, Фернандо Торес от Ливърпул, Карлос Тевес и Кристиано Роналдо от градския съперник Юнайтед.

В желанието си да привлекат наистина световна суперзвезда, според източник от клуба ръководителите в Сити са се насочили към Рикардо Кака и Лионел Меси. Въпреки, че изглежда почти невъзможно тези футболисти да напуснат Милан и Барселона в средата на сезона, нищо не е толкова сигурно, предвид и колосалните парични оферти.

Целта на "гражданите", след подписването с Робиньо е да вземат още един футболист от световна класа през зимната пауза, което да направи отбора по-привлекателен за добрите играчи и Сити да има възможност да изпълни плана си за супер отбор след края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xtazzy
21.12.2008 22:55

Оффф тея пък глупаци от Манчестър Сити кога ще слезнат на земята?!?!?Миналата година бяха много стабилен отбор и заслужено влезнаха в евротурнирите.Купиха куп звезди и дадоха стотици милиони долари за трансфери и закупуване на "златни" момчета като Робиньо и какво?В момента отборът е на 18 място в Премиършип и прави най-лошия си полусезон от години насам.Сега искат Вия,Меси,Кака.ДАли си вярват ,че някой ще им отиде в тъпия отбор?Новите собственици имали амбиции Сити да стане ГРАНД в Европа , ма за сега откогато се набутаха милиони за класни футболисти вървят само на долу.....

Resorter
04.12.2008 00:28

Сити никога няма да достигнат постиженията на големите отбори в Европа. С пари, фенове не се печелят.

teodosi_4elsito
03.12.2008 20:35

Може да се повтарям от миналият ми коментар относно Икер Касиас,но според мен по-добрият вариант е да се инвестират пари в школи и спортни акедемии.
П.С О Боже,като чета какво са тези "няколко милиона" за тези футболисти направо ми прилошава.Къде остана истинската игра такава каквато е,а не играта за пачките в зелено?!Не става ли прекалено комерсиализиран този спорт?!

donkerson
03.12.2008 19:19

Не мисля че Кака или Меси ще отидат в Ман Сити сега.
Те в последно време проявяват интерес към всички играчи само незнам дали и към някои Българин не проявяват интерес.

dendo
03.12.2008 17:15

Само алчни футболистчета като Майкул Оуен и Робиньо могат да се поддадат на такива смешни оферти. Кака и Меси са футболисти за които заплащането е на заден план. По-важното за тях са реномето на отбора и какви трофеи могат да спечелят. Те искат да оставят имената си в историята , а не да са поредните наемници за безнадежни каузи като тая на Ман Сити да правявт велик отбор. Дори и да направят голям отбор то той ще е велик чак след 50 години и то при условие че печеят наред. Велик отбор е този с история , а не с 2-3 трима ритнитопковци.Мерси

fRSkn
03.12.2008 16:24

СРЕДНЯШКИ?????????? стига глупости .. секи отбор почва от някаде взеха Робинио и сега търсят нови по класни попадения ?
какви глупости говорите .. ?@!?@!
ПП: наи много да земат Тевез

shooker1990
03.12.2008 14:35

Според мен City  да си произведе кадри и да им дава огромните си заплати...това за кака и меси са пълни идиотщини...Те не са футболисти за средняшки отбор какъвто е City...

hahaio
03.12.2008 14:10

Според мен това са просто глупости.Няма начин Сити да купи тези футболисти !!!  

roblez
03.12.2008 13:54

Въпреки парите Сити могат да мечтаят само за УЕФА и надали Меси и Кака искат да играят там

TUIZAL
03.12.2008 13:38

футболисти като меси и кака небиха се продали за няколко си милиона повече и да играят в отбор като Ман Сити независимо колко е богат собственика им

doctorwho
03.12.2008 13:19

Тези шейхове май са прекалили с играта на разните витуални менажери... Нито Кака, нито Меси ще напуснат отборите си за отбор който има неясно бъдеще, независимо колко пари им предлагат.

Palladin0
03.12.2008 13:08

Със сигурност ще купят големи футболисти но едвали ще са точно тези.Според мене ще съберат мн звезди на едно място които няма да могат да се сработят и ще са пълен провал както Реал М. преди няколко сезона.

Last_Samurai
03.12.2008 13:03

На сити им тряват млади играчи , според мен ако успеят да ги вземат(поне един от двамата) ,отбора ще има стабилна основа. Клубът има добра школа ,заедно със звездите от школата ще станат страхотен тим.