\"Акулите\" схрускаха \"моряците\" във Варна

20:01
\"Акулите\" схрускаха \"моряците\" във Варна
Лидерът Черноморец Бургас продължи с отличното представяне в "А" група, спечелвайки с 1:0 "морското" дерби с Черно Море, което се игра на стадион "Тича".

Единственото попадение за "акулите" реализира Педриня в 28-та минута. Андре намери хубаво Педриня и той с удар по земя от границите на наказателното поле не остави никакви шансове на Пиргов.

Домакините от Черно Море имаха няколко шанса да изравнят резултата, но ударите на Дончо Атанасов и Божилов не попаднаха в целта. В крайна сметка, Черноморец спечели мача и взе поредните си три точки, този път в 5-я кръг на "А" група.

Славия пък успя да обърне Локомотив Пловдив и да спечели мача в София с 2:1. Гостите бяха повели в 36-а минута с уникален гол на Здравко Лазаров, който от около 40 метра оплете топката в мрежата на излезналия неразчетено напред Стефано Кунчев. Даниел Пеев обаче успя да изравни след точно изпълнена дузпа в края на първата част, а новата звезда на "белите" Николай Божов донесе трите точки за най-стария столичен тим с гола си с глава в 47-а минута.

В третия мач, който се игра днес, Монтана надви у дома тима на Пирин Благоевград с 3:0. Венцислав Христов се превърна в герой за домакините, след като се разписа на два пъти в 22-а и 67-а минута, а Георги Аврамов в продължението на мача оформи класиката за домакините.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
28.08.2010 23:24

Поредната заявка за нещо значимо и през този сезон. На Балъков и компания е ясно, че трудно ще издържат в борбата за титлата до края на сезона, те искат 3-то място и така желаната квота за евротурнирите. До момента бургазлии са безупречни, браво за което. Повече класни отбори ---> по-голяма самочувствие за футбола ни.