Наставникът на Лил: Не познавам Левски, но там играе Гара

14:56
Наставникът на Лил: Не познавам Левски, но там играе Гара
Наставникът на Лил Руди Гарсия разкри, че не познава добре отбора на Левски, но за сметка на това е напълно наясно с качествата на звездата на "сините" Гара Дембеле.

„Да, групата ни е възможна, но това трябва да се покаже и на терена”, заключава и наставникът на „песовете” Руди Гарсия. Специалистът квалифицира като „непознат” българския Левски, един отбор, който ще трябва добре да бъде проучен преди двубоите. Гарсия и френските медии напомнят, че при „сините” от София играе Гара Дембеле, един от „голямото поколение в Оксер, набор 1987”. Спортинг е фаворит в групата отчитат в Лил, като подчертават, че португалският клуб има богата история и най-голям европейски опит от всички отбори в карето.

„Между нас, Левски и Гент битката е отворена за втората позиция в групата”, смята един от водещите играчи на Лил Рио Мавуба. Руди Гарсия пък е доволен от факта, че два от съперниците на френския представител са отбори от столици / Левски и Спортинг/, докъдето пътуването е по-лесно и бързо, докато Гент от едноименния белгийски град е съвсем близо като разстояние от Северна Франция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация