Батков хвърлил десет бона за купона по случай влизането в групите на ЛЕ

13:33
Батков хвърлил десет бона за купона по случай влизането в групите на ЛЕ
Президентът на Левски Тодор Батков удържа на обещанието си и заведе тима на дискотека. Адвокатът купонясва с целия отбор и спортно-техническото ръководство в столичния клуб “Син Сити” след победата с 2:1 над АИК, съобщава "Блиц". В четвъртък срещу петък “сините” разтърсиха нощна София не само с успеха си, но и с купона си.

Батков и Гонзо бяха доста активни на дансинга, но не им отстъпваха Жоазиньо и Гара Дембеле. Божидар Митрев направи грешка на терена, довела до голо на АИК, но в “Син Сити” обра овациите. Той пя заедно с певеца Илиян

Шампионско посрещане и хиляди поздрави от фенове засипваха през цялата вечер левскарите. Залпове от салфетки и шалчета на “сините” посрещаха всички. Химнът на Левски беше посрещан всеки път с бурни аплодисменти и викове от препълнената зала.
Празненството продължило до 3 часа сутринта. Сметката естествено бе платена от щастливия Тодор Батков, който броил почти 10 000 лева.

Купонът на футболистите продължи и в друго култово заведение на нощна София “Найт Флайт”, където за доброто настроение на “сините” се грижеше футболната съпруга Алисия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
28.08.2010 17:44

Моето момче всички не го обичате Левски ама преглъщайте, че сме по-добри от ЦСКА и от всички други бг отбори в този момент!! И Левски има по-голям шанс да спечели нещо...като миналата година незнам кой си тръгна с 3т. от ЛЕ...както и да са спечелени са си 3т.!! Дано и ЦСКА да играе като хората, че да не станат резили и дано взема някоя и друга точица!

Manower
28.08.2010 17:41

Ти па се изказа.... За едно си прав, че сме селска държава. Ама какво се правиш на интересен всеедно, че ти няма да отидеш да празнуваш някъде, ако отборът ти е влезнал в европейски турнир! Цял свят го прави, не е забранено,позволили са им да разпуснат до определен час, ама на другия ден на тренировка всичките! Тоя па няма да съберат 3 точки...поне точка някой ще спечели! Не си българин,бе!!

neveroqtno
28.08.2010 14:59

атака, така се гради морал у футболиста,особено и президента на клуба като посочва правилния път , само така *party* . Следващия път да ги заведе на проститутка, после защо нямали сили да играят. Селска държава сме, затова никога няма да успеем в нищо. Сигурен съм, че и двата ни отбора няма да съберат общо 3 точки в груповата фаза на турнира

Fabiano_92
28.08.2010 13:38

Добре са си пракарили *joking* И все пак го заслужиха *smile* *thumb_up* *beer*