Типично по бразилски - Диего наговори куп глупости за Юве

13:09
Типично по бразилски - Диего наговори куп глупости за Юве
Бившият халф на Ювентус Диего Рибас Да Куня подложи на яростна критика ръководството на гранда от Торино.

Бразилецът се присъедини към "старата госпожа" преди година от Вердер, но разочарова тотално с изявите си през миналия сезон и шефовете на Юве решиха бързо да се разделят с бразилеца и да вземат за него 15.5 млн. евро.

"Не исках да напускам Ювентус, но ръководството буквално ми посочи вратата. Явно не се вписвам в плановете на треньорския щаб, но в това няма нищо страшно. Вярвам, че винаги ще има къде да играя, няма да остана на улицата. Честно казано, не приемам особено тежко раздялата с "черно-белите", тъй като там се отнесоха неуважително към мен. За преминаването във Волфсбург научих от агента ми, а не от клуба. Това ме порази. Тъкмо бях говорил с Бепе Марота и той ме уверяваше, че новият треньор Луиджи дел Нери ще разчита на мен. Но ето, че никой от шефовете явно не се е вслушал в думите му", коментира Диего.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

veteran
28.08.2010 19:30

само за 15 млн. такъв играч..голяма грешка!

Omen
28.08.2010 19:17

да подкрепям думите на juventino21 ,напалное си прав

juventino21
28.08.2010 17:03

ОЩЕ В ПЪРВИЯ СИ МАЧ ЗА ВОЛФСБУРГ ВКАРА ЗАЩО ГО ПРОДАДОХМЕЕЕЕ !? *angry*

juventino21
28.08.2010 13:40

Не виждам какви глупости е наговорил... и мисля, че само вие от УЙ-нър ги виждате. Аз съм фен на Юве, но все пак подкрепям Диего, защото до последния момент се твърдеше, че той ще остане. Трябваше да му се даде още един шанс, защото миналата година не само той беше слаб, а целият отбор, както и ръководството !