Противник на Левски в Лига Европа разкара двама ненужни

12:30
Противник на Левски в Лига Европа разкара двама ненужни
Противникът на Левски в групите на Лига Европа - Спортинг Лисабон, преотстъпи двама футболисти. Сръбският вратар Владимир Стойкович бе даден под наем на участника в Шампионска лига Партизан Белград за една година, а нападателят Флоран-Синама Понгол ще играе през този сезон в испанския Сарагоса.

Вратарят Стойкович, който има 36 мача за националния отбор на Сърбия и изигра силни мачове на Мондиал 2010, е играл и за вечния съперник на Партизан - Цървена звезда. През 2006 година вратарят е продаден от Звезда на френския Нант, след което е преотстъпен на Витес, преди да подпише петгодишен договор със Спортинг.

Стойкович не успя да си спечели титулярно място в Спортинг при треньора Пауло Сержио и затова предпочете да се завърне в родината си. Преди това вратарят бе преотстъпван на Евертън и Хетафе. Спортинг се раздели и с нападателя Флоран Синама-Понгол, който ще изкара сезона в Испания с екипа на Сарагоса.

Французинът е играл вече в Испания за Рекреативо, след което и в Атлетико Мадрид, но не успява да впечатли и е продаден на Спортинг през януари тази година. В отбора от Лисабон нападателят има само един гол на сметката си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация