Балак отпадна за първите евроквалификации на Германия

19:06
Балак отпадна за първите евроквалификации на Германия
Михаел Балак бе оставен извън групата на Германия за евроквалификациите на тима през следващия месец, съобщи националният селекционер Йоаким Льов.

Балак получи травма на глезена във финала за ФА Къп през миналия сезон, когато носи екипа на Челси и поради тази причина не игра за Германия на Мондиал 2010. Халфът след това подписа с Байер Леверкузен.

"Ние имахме истински разговор. Михаел е на правилния път след три месеца извън терените и всички са доволни от неговото възстановяване. Много важно за него сега обаче е да намери оптималната си форма в Леверкузен", каза Йоаким Льов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

diego_strelata
28.08.2010 01:54

Съжелявам за повторенията, но набързо го написах този коментар *lol*

Juventus_tifoz
27.08.2010 21:01

Winner трябва да отворят един раздел за мненията на потребителите. Няма къде да пиша, затова ще пиша тук *stop* С всеки ден се убеждавам, че сайта е съставен от мързеливци. Сутрин преди 10,00 няма никаква новина, и вечерта след 18,30, 19 часа също (с изключение на късни мачове - да напишат колко са завършили). Освен това има доста, новини (поне за моят любим отбор, а и не само), които не се публикуват, или се публикуват със закъснение. Примери от днес - никъде не пише, че Куалярела премина в Ювентус и че Амаури ще отсъства 25 дни. За трансфера на Балотели в Сити новината излезе чак на другия ден. Много зле *sick* Освен това в доста от статиите има мноого правописни грешки. Нека който прочете това, да добави нещо, което съм изпуснал. Докато не ми изтрият коментара *joking*