Гонзо: Преговаряме за още един нов

16:11
Гонзо: Преговаряме за още един нов
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че в момента се водят преговори за привличането на още един нов футболист, като от щаба на "сините" се надяват да успеят да осъществят трансфера до края на месеца.

Иванов и старши-треньорът на Левски Ясен Петров дадоха пресконференция минути след тегленето на жребия за груповата фаза на Лига Европа, където "сините" се паднаха с отборите на Спортинг Лисабон, Лил и Гент.

"Жребият е добър", заяви Гонзо. "Спортинг е явният фаворит в групата, другите отбори са горе-долу на нашето ниво. Имаме всички шансове на продължим напред. Основната ни цел бе да стигнем до групите, така че от тук нататък ще играем без напрежение. Ще проучим отборите, Ясен Петров ще получи нужната информация за съперниците ни. Програмата на групата е без значение."

Гонзо коментира и евентуалното ново попълнение: "Надяваме се до 31 август да привлечем нов флангови играч, но не потвърждавам, че става въпрос за холандеца, за който се пише в медиите. Футболистът не е свободен агент и в момента водим преговори с клуба му. Няма да продаваме никой, ние градим отбор, а не разрушаваме. Левски все още не е достигна пълния си потенциал, можем да играем много по-добре."

Георги Иванов потвърди и че домакинствата от груповата фаза на Лига Европа ще се играят на стадион "Георги Аспарухов", въпреки че на Националния стадион "Васил Левски" могат да се съберат повече привърженици на отбора.

"Герена е нашият дом, тук се чувстваме добре и тук ще играем мачовете си. Мисля, че и феновете се чувстват по-добре на Герена", завърши Гонзо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Wahetto
27.08.2010 16:44

Абе стадиона не е развалина,напротив екстра е, и аз искам да играем на Герена в групите,ама това за наклона на Сектор си е вярно,егаси наклона има *joking*

krisoBG
27.08.2010 16:31

абсолютно! "Герена" е нашият дом! Почти всички си го предпочитаме, макар че стадионът е развалина, макар че сектор Б е по-гигантски наклон, просто това е нашият дом. Предимствата на националния стадион са, разбира се, по-централното му разположение в София и капацитета!

golemiq_geshan
27.08.2010 16:28

Наистина би могло да има нещо като смущение от националния стадион пред собственния , но то би трябвало да е в ЦСКА , все пак стадиона е точно като за левски ... Ин аче мисля , че наистина "Герена" е техния дом *thumb_up*

Kalinho
27.08.2010 16:17

да му се невиди искам на В.Левски да мога и аз да ида да ги гледам *smile* А и е по - голям повече фенове ще идем