Милан ще стои на страна от трансферния прозорец

20:59
Милан ще стои на страна от трансферния прозорец
Наставникът на Милан Карло Анчелоти заяви, че отборът му ще стои далеч от трансферния пазар през януари, въпреки лошите резултати на през последните няколко седмици. Анчелоти заяви на пресконференция преди срещата от Купата на Италия с Лацио:

"Трансферният пазар ли? Изключвам на 100%, че ще участваме в него. Хубаво е, че имаме този мач с Лацио за да забравим за срещата с Палермо. Лацио са качествен тим, но не са печелили от известно време и са загубили леко вярата в себе си, но утре ще се хвърлят с всички сили срещу нас."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Enrico_24
03.12.2008 11:03

Днес ще бият с 1 гол,така си мисля аз...!?
Примерно 2-1....!?
Но определено нещо в постройката им куца..!?

FabioCapelo
03.12.2008 10:53

Определено Милан трябва да промени нещо в защита, защото след последния мач от Серия А, загубен от Палермо с 3:1, се видя, че Малдини вече издъхва отзад. Затова и той е казал, че се отказва след края на сезона. Колкото до трансферния пазар през януари, Милан трябва да се опита да се подсили в дефанзивен план, защото лятното попълнение Филип Сендерос се олаза крайно неподходящ за великаните в защитите на тимовете от Серия А. Каха Каладзе твърде често е извън строя заради неприятни контузии, Неста и в момента е с травма, Дзамбро е нагодинки, макар че се предствя на ниво засега. Даниеле Бонера изглежда орисан той да бъде бъдещето в ариергарда на Милан, а Марек Янкуловски е боец, който не се отказва никога. Въпреки всичко евентуалното привличане на Уилиам Галас ще бъде от полза за Карло Анчелоти, тъй като французинът е един от най-стабилните защитници в европейския футбол.

Форца Милан, форца росонери!!!

captain123
03.12.2008 10:33

Мисля, че Милан ще са в по- добра форма през пролетта. Като че ли всички в отбора ги е налегнало коледно настроение. Трябва да се посъбудят от летаргията, която ги е налегнала. Не може да се разчита само на Роналдиньо. Къде е Кака? Претендент за златната топка а на терена никакъв го няма.Вярвам,че за Милан ще дойдат и по- добри дни.

donovan
03.12.2008 09:44

Н дали Бекъм ще промени нещо за 3 месеца в Милан.Ако Анчелоти иска да станат шампиони тази година,ще им трябва определено поне един двама защитници..Един Сендерос не можи да замести Неста..Трябва им един много добър централен защитник.Примерно ако успеят да купят Галас от Арсенал или Гросо..Може и д ане са първа младост,но ще помогнат много на Милан.След това им трябва един много добър нападател.Като се има в предвит,че Бориело е контузен до края на годината,Пато можи да напусне,а Индзаги е на години..Примерно Дрогба ще е перфектен.Вече е старичък ама ще бележи за Милан,ако се стигне до такъв трансфер.Или Анелка,но хайде да не задълбочаваме..Да обобщим:Централен защитник,перфектна атака,нов треньор FORZA MAGICO MILAN!

blackburntroyan
02.12.2008 21:57

Световната финансова криза започва да се отразява и на футбола. След обединението на Химки и Сатурн в Русия и изявленията от Челси и Ман.Юн, че няма да взимат нови играчи, сега и от Милан правят същото. Според мен се очаква най-скучният трансферен прозорец през януари от много години. Отборите ще са принудени да завършат сезона с наличните футболисти. Аз лично очаквам повече размени на футболисти и свободни трансфери.

crazyfreak
02.12.2008 21:15

Анчелоти е прав.Не ни трябват трансфери,а нов треньор.След като настоящия ръси глупости като тези"Загубата от Палермо може да се окаже полезна"какво да говорим повече.Той не излиза да спечели,а да не загуби пък и напоследък дори и в това се проваля.Така не се става шампион особено в Италия.