Бербатов помага на вратар от академията на Стоичков

12:20
Бербатов помага на вратар от академията на Стоичков
Нотингам Форест си хареса 5 юноши от академия "Христо Стоичков" в Етрополе и ги извика да тренират в Англия. Двукратният еврошампион избра Николай Ботев (капитан на набор 1993 г.), Иван Костов (1994 г.), Стенислав Георгиев (1994 г.), Анджело Йорданов (1993 г.) и Алеко Алеков (1996 г.).

Петорката изкара седмицата в Нотингам и се прибира утре в София. Решение на англичаните за привличане на някой от играчите предстои.

От Манчестър се прибира Димитър Евтимов, вратар на набор 1993 г.. Момчето изкара 5-дневни проби в Юнайтед, тренира индивидуално веднъж и с титуляря Едвин ван дер Саар.

Димитър Бербатов посрещнал адаша си в Манчестър и по молба на Христо Стоичков помогнал много на момечто по време на престоя му. Звездата вкарал вратаря в атмосферата на базата Керингтън, запознал го със съотборници и бил насреща за всичко, с което се сблъскал Евтимов. Собственикът на футболния клуб Чавдар Етрополе Емил Димитров, Стоичков и директорът на академията Спас Джевизов благодариха на Берба за отношението и усилията му.

Юнайтед включи Димитър Евтимов в базата си данни с набелязани футболисти и му назначи самостоятелна програма за подготовка. В следващите месеци хора на "червените дяволи" ще пътуват до България да гледат вратаря.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

venko1948
29.08.2010 07:43

да идат в ман ю, за да ги плюят мишките от форумите *wink*

teooo1
27.08.2010 13:31

дано да отидат в чужбина и да се развият и до някой ден да се гордеем с тях *thumb_up*