Боби Михайлов отрече за Люпко Петрович и Станимир Стоилов, говорил с Краси Балъков

18:32
Боби Михайлов отрече за Люпко Петрович и Станимир Стоилов, говорил с Краси Балъков
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отрече за евентуалното привличане на Люпко Петрович или Станимир Стоилов на поста национален селекционер.

"Люпко Петрович и Станимир Стоилов изобщо не са обсъждани като вариант, това са спекулации на медиите. Все още не знам дали ще се ориентираме към българин или чужденец за национален треньор", съобщи Михайлов.

"Говорил съм с Краси Балъков да заеме поста спортно - технически директор на националния отбор. За новият треньор още не мога да говоря с конкретни имена. Има вероятност да е българин, но може да е и чужденец. Работим и в двете насоки", завърши президента на БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafko
03.12.2008 10:29

Е тои като доиде чужденец и като ги види "нашите балалаики" как само се мотат безцелно по терена, мислиш ли че ще остане дълго време Не сериозно Краси Балъков си има и опит като трениор и е завършил такава школа, ако не греша в Германия ... Мисля че имаме някаква надежда с него ...

doctorwho
03.12.2008 09:44

По добре да не е Балъков, че само ще се си очерни името с тази помийна яма наречена български футбол. Време е да се пробва чужденец който да развива отбор в дългосрочен план и да се чакат резултати за Евро 2012, ясно е че това световно футболистите ни пак ще го гледат по телевизора...

supervanio
03.12.2008 07:55

И за мен Балъков е правилният човек, но няма да го оставят да работи на спокойствие.

pafko
02.12.2008 23:09

Е това ще е наи-правилната стъпка за подсилването на националния ни отбор , аз от кога "меля" да повикат Краси Балъков , тои има достатачно опит и поглед върхо терена и е досататчно интелигентен за да поеме поста и да оправи нещата. Силно се надявам да изберат него, и вярвам че това ще е наи-подходяшия избор за тренер .