Фрайбург иска Димитър Рангелов

11:56
Фрайбург иска Димитър Рангелов
Дните на Димитър Рангелов в Борусия Дортмунд окончателно са преброени, а най-вероятният нов отбор на българския нападател е Фрайбург. По информация на германския в. "Билд" бившият славист ще получи картбланш да играе под наем в друг клуб, без да прекратява договора си с бившия еврошампион,информира "Труд".

Фрайбург е един от вариантите за Рангелов, тъй като тимът разполага само с трима нападатели, изпитва голова немощ, а в първия кръг загуби у дома с 1:3 от новака Санкт Паули. Друг кандидат за Рангелов е бившият му тим Енерги Котбус от втора Бундеслига.

Юрген Клоп, треньор на Борусия, явно не крои своя отбор с Рангелов, въпреки че българинът игра 13 минути в първия кръг при 0:2 у дома от Байер Леверкузен. Снощи националът бе в групата за гостуването на Карабах в Баку в реванш за влизане в Лига Европа (4:0 в първия мач). Германците платили по 150 евро за ВИП обслужване на летището при пристигането в столицата на Азербайджан, но пак се наложило да чакат над час и половина на граничния контрол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация