Рубин се отказа от Раис Мболи

10:47
Рубин се отказа от Раис Мболи
Още един вариант за трансфер на Раис Мболи пропадна. До края на трансферния прозорец остават 5 дни, а вратарят все още е в Славия. Той не играе, тренира самостоятелно и чака развитие. Нищо чудно обаче да си остане само с очакванията, след като по-рано през лятото започна с номерата и закъсня за проби в Уест Хем. Мболи все пак отиде при англичаните, тренира няколко дни с тях, но до трансфер не се стигна.

Кандидат за подписа на вратаря бе и Рубин Казан. Тимът от Казан се смяташе за сигурен вариант, но и той вече не стои на дневен ред. В началото на тази седмица руснаците купиха вратар. Договор с клуба подписа литовецът Гедрюс Арлаускис. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов полага усилия да намери отбор на Мболи до 31 август, тъй като раздялата между играча и клуба е наложителна.

Мболи бе повикан от селекционера на Алжир Рабах Садан за квалификацията срещу Танзания на 3 септември. Според медиите в африканската страна Мболи може да загуби титулярното си място заради проблемите със Славия. Той игра само в първия кръг на "А" група срещу Берое, за следващите три мача не бе в групата на белите. Вратарят направи фурор на вратата на Алжир по време на световното първенство, той пази срещу Англия и САЩ. Очакваше се да бъде продаден веднага, но мениджъри му завъртяха главата с обещания за много пари в Турция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация