Боби Михайлов: Все още не е мислено за нов треньор

18:23
Боби Михайлов:  Все още не е мислено за нов треньор
На пресконференцията след края на днешното заседание на Изпълкома на БФС, на което бе уволнен Пламен Марков, присъстваха президента на футболната централа Борислав Михайлов и члена на Изпълкома Андрей Икономов.

"Пламен Марков беше освободен единодушно. Ние бяхме 13 члена на Изпълкома. Ще му бъде изплатена неустойка, като тепърва предстоят преговори с Марков относно намаляването на размера на сумата, която ще му бъде изплатена. Разбира се, той има право да не се съгласи на намаляване и в този случай ще трябва да му бъдат изплатени всички пари по договор. Все още не е мислено за нов треньор. Причината за уволнението на Марков не са само загубата в Сърбия и равенствата от началото на кампания, а и фактът, че отбора като цяло не играе добре. Теоретични шансове за класиране в ЮАР не са загубени и ще се търси дългосрочен вариант за национален селекционер на България", заяви Борислав Михайлов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AviMC
04.12.2008 18:21

leketoo,курво,не се изказвай неподготвена!
Посочи къде "твурдя,че знам правилата"!!!
Ти си толкова нискоинтелектуален,че не успя да разбереш мнението ми!
Спри,замълчи,изчезни смотаняк!

captain123
03.12.2008 10:43

Абе leketoo тебе пък кой те направи "Експерт"? Какви са тези злостни коментари за всеки един, който си изказва мнението? Тук всеки пише какво мисли по дадена тема, обаче ти минаваш всякакви граници. Значи ако някой не е на твоето мнение и веднага трябва да го обиждаш. С това искаш да си защитиш nick-a ли, какво?

doctorwho
03.12.2008 09:40

leketoo, прав си донякъде в някои треньорски договори се добавя специална клауза която позволява да се освободи без неустойка при слаби резултати, естествено случая с Марков не е такъв...

leketoo
03.12.2008 00:12

Този AviMC кой го направи "Експерт"??? Тоя не знае какви са правилата при договорите на треньорите, а е "експерт". ХАХАХА Абе балък, всеки треньор има неустойка при уволнение
"- При слаби резултати,и евентуално уволнение,настоящият треньор не му се полага неустойка?" Ква точка такава в договора? Ами за това се нарича неустойка, защото е уволнен(освободен) преди изтичане на договора. Ти да не мислиш, че се уволняват за силни резултати. Баси "експерта"

AviMC
02.12.2008 22:41

Ех Боби!Самио хвърляте пари на вятъра!
?Каква е тази неустойка?Марков направил ли е нещо стойностно?В договора му няма ли точка:
- При слаби резултати,и евентуално уволнение,настоящият треньор не му се полага неустойка?