Матушев: Очакваме по-добра игра срещу Славия и победа

15:19
Матушев: Очакваме по-добра игра срещу Славия и победа
Водещият се по документи старши - треньор на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев се яви на днешната редовна пресконференция на "Лаута" заедно с административния директор Атанас Узунов и футболистите Здравко Лазаров, Флориан Лучини и Христо Златински.

Узунов уточни, че Матушев е имал проблеми с високо кръвно след мача с Литекс и затова не се е явил на брифинга, като това е било установено от лекаря на клуба и от дежурния лекар на мача. "До края на месеца ще изпратим становището си до БФС в официален вид. Явно ще се наложи въпреки проблемите г-н Матушев да се явява на пресконференциите", обяви административният шеф на "черно-белите".

"За предстоящия мач срещу Славия очакваме една по-добра игра от наша страна и победа. Домакините са отбор с традиции, които разполагат с добри футболисти, играещи заедно от дълго време. Мисля, че победата ще отиде при по-упорития отбор и този, на чиято страна е спортният шанс. Славия играе убедително като гост, но у дома допусна няколко слаби мача. Предполагам са взели мерки затова и ние не трябва да разчитаме тази тенденция да се запази", каза на свой ред Неделчо Матушев.

"Равносметката от изминалите кръгове е по-скоро незадоволителна. Имаме още изисквания към показаната от нас игра, както и от резултатите, които постигнахме. Знаем много добре, че работата ни тепърва ни предстои. Но всеки следващ мач се вижда, че всеки наш футболист намира себе си, както и мястото си в този изцяло обновен отбор", допълни специалистът.

В същото време капитанът Здравко Лазаров и вратарят Флориан Лучини опровергаха появилите се информации, че между тях е имало скандал и дори се е стигнало до бой.

"Не мога да повярвам защо някой иска отборът да не върви. Правят се конфликти от нищото. От мача с Литекс насам всеки ден се пише нещо срещу отбора. Не разбирам какви са мотивите за това. Истината е, че след мача питах Лучини защо не вкарва по-бързо топката, той отговори, че имал проблеми с аддуктора - той през седмицата дори не тренираше. За мача направи всичко възможно да играе - върза крака и игра. Това е всичко, след това се писаха някакви неща, че сме стигали до бой и какво ли не", това каза Здравко Лазаров по повод медийните скандали. "Мисля, че още в събота ще покажем на всички, че няма конфликти - ще излезнем и ще бием Славия и ще затворим устите на всички", каза още играещият помощник треньор на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация