В ЦСКА без премии за групите на Лига Европа

12:07
В ЦСКА без премии за групите на Лига Европа
Влизане в групите на ЦСКА не означава пълнене на джобовете на футболистите. Ръководството не е обещало премии за участието в следващата фаза на Лига Европа. Играчите не чакаха обявяване на бонуси преди днешния реванш срещу Дъ Ню Сейнтс (3:0 за "червените" в първия мач), информира "Труд".

Шефовете от "Титан" не пътуваха с отбора. Може би "включване" по темата ще има след прибирането в София в петък в ранни зори.

Преди година ЦСКА обеща на футболистите по 10 хил. евро за класирането, минало през много по-силния Динамо Москва. Премиите бяха изплатени това лято, но само на останалите в отбора. Част от героите в Москва, като Иван Стоянов, Иван Иванов и Йордан Тодоров, няма да вземат тези бонуси.

ЦСКА ще получи малко над милион евро от УЕФА за изглеждащото сигурно класиране в груповата фаза. Има вероятност при добро стечение на обстоятелствата отборът да е при поставените в трета от четирите урни. Шефовете са обмисляли да дадат процент на играчите от приходите от участието. В тях се включват и продадените билети за трите домакински мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pinchero
26.08.2010 12:21

Майка им дейба на тия от титан как искат ЦСКА да играе добре като не им плащат... само с желание хляба не се вади...