На 20 000 дерат гърла за Левски срещу АИК

08:22
На 20 000 дерат гърла за Левски срещу АИК
Над 20 000 запалянковци се очаква да дерат гърла за Левски срещу АИК тази вечер на "Герена". Двубоят за място в групите на Лига Европа е от 20,30 часа, а до снощи бяха продадени 12 000 билета. От полицията съобщиха, че очакванията са общо 20 000 места да бъдат заети.

Шведите ще имат съвсем мижава агитка. Те са продали досега 25 билета от общо 200 заявени.

Треньорът на Левски Ясен Петров ходи с мокра кърпа на главата и се чуди как да запълни дупката, която зейна в халфовата му линия. За възловия реванш срещу АИК в Лига Европа Петров се чуди дали да пусне все още неприспособения към тима Сержиньо Грийн, или да върне рисков футболист като Христо Йовов.

Холандецът беше привлечен в последния момент преди първия мач на "Росунда" и все още има проблеми с адаптирането към отбора. Йовов пък се контузи по време на реванша с Калмар от третия предварителен кръг на турнира. Халфът попадна в групата на Ясен Петров, но до последно ще се мисли дали да започне титуляр срещу шведите. Мариян Огнянов е последен избор пред Петров, а все още контузен е друг халф - юношата Лъчезар Балтанов.

В защита няма да има промени. В средата е двойката Милиев и Иванов, а на фланговете Мулдер и Минев. До Йовов ще играе Гаджев, а пред тях Тасевски. По крилата отново ще видим Жоазиньо и Младенов. Голмайсторът на Левски Гара Дембеле се възстанови от лека травма през седмицата и със сигурност ще води синята атака тази вечер.

Стадион: "Георги Аспарухов", 20:30 часа

Левски: Митрев, Мулдер, Иванов, Милиев, Минев, Гаджев, Йовов, Тасевски, Младенов, Жоазиньо, Дембеле;

АИК: Турина, Бакман, Карлсон, Йохансон, Персон, Даниелсон, Тернстрьом, Пейви, Лоренцсон, Ягне, Бангура;

Главен рефер:
Виктор Швецов (Украйна)
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xelikopterr
26.08.2010 16:19

Дано реферът да не е пристрастен, че фамилията му е Швецов. *wink*

AnTONYo
26.08.2010 15:50

Сложете това "Д" в заглавието на първата дума,че не ми се връзва някак си . *lol*

ivo_203
26.08.2010 12:41

как може да не излъчват канал 1 мача на Левски които имаме милиони фенове в цяла България а 6те изла4ват скапания ма4 на селяните от Литекс е тва не го разбирам.........? *thumb_down*

Manower
26.08.2010 11:14

чакай бе кольо...ние тука българите сме свикнали да правим голями изказвания и сме големите специалисти. Един мач футболист не прави! Не може така да преценяваш играчите, трябва му време и да свикне с отбора. Българите сме големи хиени, една грешка и е дявол, а като направи нещо невероятно ще го боготворим! Има време, момчето е добро, а и над класи с другите чужденци в БГ!!!!! САМО ЛЕВСКИ, ТАМ СЪМ ДОВЕЧЕРА!! Дано ги бием и влезем!!!

AndY__20
26.08.2010 10:18

Спокойно пич, неможе още от 1вия мач да почне с фурор(само Дембеле може)и Жоазиньо беше слаб дори през целия му 1ви сезон,а сега може би е най-добрия в отбора *thumb_up*

kolio_vg
26.08.2010 08:36

Тоя Грийн ще се окаже май поредния некадърник,гледах го срещу АИК много халотично действа,все едно за първи път игра с топка *thumb_down* Ония Слори и той ще е същия по-добре Левски да не го зимаме,ама има ръководство те решават