Треньорът на АИК: Готови сме да отстраним Левски

20:49
Треньорът на АИК: Готови сме да отстраним Левски
Мениджърът на АИК Алекс Милър заяви, че съперникът на Левски в плейофа за влизане в групите на Лига Европа е дошъл в България, за да се опита да отстрани "сините".

Милър смята, че нулевото равенство от първия мач е добър резултат за АИК, тъй като поставя напрежението върху Левски.

"Нямаме никакви пробелми с контузени играчи, Дули Джонсън също е с нас", заяви шотландският наставник.

"Резултатът от първия мач е добър за нас, тъй като Левски са длъжни да ни вкарат и напрежеието е върху тях. Разбира се ние също трябва да отбележим. Ще се опитаме да притискаме играчите на домакините и да не ги оставяме да разиграват спокойно. Нямаме намерение да се приберем и да се защитаваме. Ще се опитаме да спрем най-силните им футболисти. Това, че играхме в понеделник дава някакво предимство на Левски, но не се притеснявам. Физическата ни подготовка е отлична."

Милър коментира и грозните сцени след първия мач в Швеция, когато "сините" бяха нападнати от фенове на шведския шампион. Той добави:

"Нашият клуб не одобрява инцидента след първия мач. Очакваме публиката на Левски да окаже натиск върху нашите играчи, но те са опитни и няма да се притеснят. Напълно готови сме за утрешния двубой."

Капитанът на АИК Даниел Шелстрьом добави, че според него отборът му има много добри шансове да отстрани "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
25.08.2010 22:59

Еба*ти тъпака трябва да си за да кажеш че равенство у дома ти е добър резултат , добър щеше да е срещу Ливърпул , добър е за нас и дано ги бием тия смешки!