Лука Модрич липсва на Тотнъм

22:03
Лука Модрич липсва на Тотнъм
Капитанът на Тотнъм Ледли Кинг заяви, че основната фигура в отбора е хърватския плеймейкър Лука Модрич, който е пред завръщане от контузия. Полузащитникът бе извън терените заради частично разкъсан мускул в слабините, но вече поднови тренировки и днес бе похвален от своя капитан.

Кинг заяви за хърватина, който най-вероятно няма да бъде готов за срещата с Уотфорд от "Карлинг Къп":

"Ние трябва да вършим повече работа и да действаме с по-голяма импровизация. Играхме прекалено дефанзивен футбол срещу Евертън. Липсва ни Лука Модрич, защото той е човекът за тази работа в Тотнъм. Когато му се подаде топката, той прави нещата както трябва и се надявам да се върне колкото се може по-бързо в игра за нашия отбор."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ohluv
03.12.2008 11:47

Перфектен футболист късмет на Тотнъм !!!

FabioCapelo
03.12.2008 10:46

За съжаление на феновете на Тотнъм едно от бижутата на лятната селекция на отбора Лука Модрич ще отсъства няколко мача, но мениджърът на тима има късмет, че съставът му почива в този кръг от турнира за Купата на УЕФА. Все пак дано Лука се възстанови по-бързо, защото, да си призная честно Тотнъм са ми много симпатичен млад отбор след напускането на Примадоната Бербатов и Дреновицата Роби Кийн. Затова Шпори, само напред, бъдещето е пред вас!!!

captain123
03.12.2008 10:34

Хайде Лука! Чакаме с нетърпение завръщането ти.