Скандали в Левски, Тасевски и Гаджев вбесяват съотборниците си

11:26
Скандали в Левски, Тасевски и Гаджев вбесяват съотборниците си
Сериозно напрежение цари в лагера на Левски преди решителния мач реванш срещу АИК от плейофа за Лига Европа, пише "Меридиан мач". Повечето футболисти на "сините" са настръхнали срещу двама свои съотборници в лицета на Дарко Тасевски и Владимир Гаджев. Двамата напоследък демонстрират прекалено високо самочувствие в съблекалнята, а в същото време не се представят толкова добре на терена.

Македонецът е толериран от спортно-техническия щаб на тима, който продължава твърдо да залага на него, независимо от някои неубедителни изяви, които показва. Той дълго време лекува контузия на коляното и все още не може да намери верния ритъм. Освен това съотборниците му недоволстват от прекалено близките му отношения със спортно-техническия директор Георги Иванов - Гонзо.

Ситуацията с Владимир Гаджев е дори още по-обтегната. Юношата на "сините" демонстрира прекалено високо самочувствие и дори си позвалява да прави забележки на играч като Александър Александров - Кривия. Освен това част от футболистите не са съгласни с избора на ръководството, той да бъде капитан на тима в отсъствието на Георги Петков и Христо Йовов и дори са го подкачали как лентата му е тежала в първия мач с АИК в Стокхолм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pirojkata
25.08.2010 20:24

Да Мими...Балона се пука още утре... *lol* *beer*

MIMIMI
25.08.2010 16:25

Крайно време беше да се изпокарат.Синия балон много скоро ще се спука. *beer*

boyzer
25.08.2010 14:57

Всичкото това е информация-дезинформация. Просто не обръщайте внимание на подобни драсканици. "Наставникът на Левски Ясен Петров заяви, че няма никакво напрежение в съблекалнята на "сините" и всички в отбора са концентрирани за утрешния двубой с АИК".

maria_93
25.08.2010 11:54

само не разбрах какво е направил дарко Тасевски *wonder* бил в близки отношения с Гонзо-и какво от това и Меси е в близки отношения с Гуардиола например.Просто както меси си е изградил авторитет на абсолютен титуляр в Барса така и Тасевски си го е изградил в Левски.А относно Гаджев се чудя както прави сред титулярите в отбора още-той е същия смотльо като Мариян Огнянов направил 2-3 силни мача и вече аз съм звезда и Левски винаги ще разчита на мен *sick* Обичам Левски и ще се радвам ако Йовов играе утре срещу АИК а относно напрежение в отбора категорично няма *stop*

kokicat
25.08.2010 11:34

Не съм очаквал от Дарката такова поведение, но за Гаджев това е по-реално... *thumb_up*